Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu vjerovat, ima ih gorih od Cire. Ako ne povedu Cassana nece proci grupu. Drzite me za rijec. Talijanski fudbal odavno pada, a bez 2-3 prava kreativca u repki, dozivjet ce potpuni krah: Micoli, Totti, Pirlo i Cassano jedina su svijetla tacka u cijeloj prici.
e moj lippi, koja ce ti to graska biti. .ali ayd
E crni marcello cassano je jedini kreativni igrac kojeg imas u slucaju da totti ne bude iso, po meni velika greska, i ako cu navijati za azure u africi smatram da je maximalni domet 1/4.