Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala vam puno, vasi komentari mi doista znace.
Obukao se kao turbo folker, da se nisam malo bolje zagledao mislio bih Mile Kitic... Nagrada zasluzeno.
Zalosnoo!!!Dodjeljujuu nagradee jednom retarduu!Ronaldoo legendaa sii za ovog kepecaa!
Kako više ne shvatate? Radi se o UEFALONI i naravno da će Uefessi osvojiti zlatnu loptu :3
Stari Ronaldo je bio 20 puta bolji fudbaler od precjenjenog Mesija.
Maleni muskarci ne mogu biti najbolji, ovo je ocito glasanje kepeca za kepece.
Mesija ko da je centrifuga izbacila. A Sepp Blatter stari kum Fifine mafijaske organizacije.
DZEKOOOOOOOOOOOOOOO
Iskreno sad po meni prva trojka treba da izgleda ovako : 1.Cassilas "LA LIGA+SUPER KUP+EURO" uz to najzaslužniji za EURO 2012 2.Iniesta "ŠPANSKI KUP+EURO"istina proglasen za najboljeg ali da nije bilo ikera bili bi oni malo morgen prvaci 3.Ronaldo ili Messi iskreno prošla sezona bila je indenticna Mislim da se slažete.
Ejj otkud ja kapiten Portugalske reprezentacije ???
Pravi mis iz mekinja... Za njega je Ronaldo izmislio fudbal... Kad bude imao Ronaldove kvalitete igranja glavom, sprinta sa loptom, sprinta bez lopte, jacinu udarca, preciznost udarca iz daljine, driblinge itd. onda ce je zasluziti, ovako jos jedna Uefina podvala malim drzavama poput Portugala...
14 pogodaka u lp,50 u pl,5,komada na jednoj utakmici lige prvaka, najbolji strelac kluba u zvanicnim utakmicama,zlatna kopacka evrope,kup kralja,polufinale lp,postigao 12 golova u 9 utakmica za argentinu, ................. i kad se sve to sabere postigao je 91 gol i nekih 40 asistencija sve to u 2012godini. I KAZU OVDJE NEKI PAPCI STA JE TO LEO URADIO ZA ARGENTINU PA TEK CE DA URADI 2014 BITI CE SVJETSKI SAMPION I OVI ISTI PAPCI CE GOVORITI E STVARNO JE NAJBOLJI.
Najbolji igrac svijeta nema sta,Ronaldo je obicni glumac koji samo zna iz prekida nesta uraditi
A IGRO SAMO U SPANIJI
E, a koji je Rolando, hihihihihi... :-)
kad Mesi igra cijeli tim igra za njega.Niko od protivnicki igraca nesmije direkto da ga napadne jer ga cuvaju sve sudije na svijetu a ne samo Spanske,tako im je naredjeno a to je i Platini izjavio,jer je Mesi,kao,najbolji igrac na svijetu.Igrac koji pokusa da ga napadne direktono dobije zuti ili crveni karton.Tako mesi bez ikakvih problema trci pored protivnicki igraca i trazi poziciju za sutiranje i postize na kraju go.Zbog mesija je Ibrahimovic otjeran jer se Mesi nije cuo,niti je golove davo,poceli ga u to vrijeme svi sazaljevati kad je Zlatan igro a to je sam i Gvardiola prizno jer mu je Mesi dosao i reko ili ja ili Zlatan.Mesijeve zrtve su Fabregas i David Vija pa Pedro zbog golova koje postignu ponekad.Samose njemu mora dati lopta da on da go.Dajte Mesija tog najboljeg igraca na svijetu nek zaigra u nekom drugom timu ili u nekoj drugoj drzavi pa da vidimo ko Zlatana,u koji god je tim dosao ili drzavu osvojio je sve sto se moglo osvoiti.Mesi samo 1 go dao za Argentinu u 19 utakmic
Na mene ste zaboravili bando potplaćena...:D