Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obn = realno stanje drzave u kojoj zivimo...
@Anti-SDA Kakav jeftiniji mec ? Sta pricas ti?,mogli su raditi bilo koju utakmicu .Sve ove utakmice su vec unaprijed placene .Malo se raspitaj prije nego sto lupis.
E jesu se i digli , iskoristili barcin umor dobili sa 2:1 tekmu ljudi slavili u svlacionici ko da je ne znam sta a zaboravili prvih 4:0, svaka cast vukovima nek su gamad spustili na zemlju debilan klub umisljenih igraca.
mučio se Real uvijek sa njemačkim klubovima,sjetite se Schalkea,Dortmunda..
Što ti je "Švabo" :) :)
ali su se sinoc listici cijepali, hahaha :D smrt kladionicama
bijo sam na utaknici i navijam za real i nemogu dasvatim kakotako da im wolsbur ocita lekciu. nadam se dace u revansu biti bolje idace real proci..
Koliko si ti druže nepismen, rečenicu ne možeš sastaviti
Toliko o strucnjacima na portalu koji su tvrdili da je Wolfsburg "namjesteni lagani protivnik". Nikog se u ovoj fazi ne amije podcijeniti i to moze uraditi neko ko nema pojma o ovom sportu. Realovi igraci su se propisno nasetali, a gledajuci razliku izmedju el clasica i ove utakmice, vidjelo se da je izostavljanje Carvajala greska. Svaka cast za Wolfsburg, oni su vcrs bili Atletico samo bez prgave igre. Srce na terenu i maestralno dobro odigrana odbrana.
real na Haparatima
Wolfsburg vodi 2:0, kako je Real bio u sansi da izkednaci preko Ronalda u 70toj minuti?? Jel to se njemu jedan go racuna ko dva :))
Barci i Wolfsburgu se uvijek sude penali jbt, salim se, naravno, HAHAHAHAHAHAHAHAH
j.eba vuk kralja u prvom dijelu,ali ce u drugom kralj da otkine glavu vuku.
Neko je nekad davno rekao kako je 90 minuta vrlo vrlo dugo vrijeme na Bernabeu vidjecemo kolko je to istina u utorak navece do tad hvala i dovidjenja i neka bolji i sretniji i spretniji prodje dalje
www.bhplay.ba Broj tiketa: 10E5980277
đe će guba nego na jare
jesi peh! a zamisli da si keca stavio :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dokaz koliko je Bundesliga jaka.
I prejaka
"Koliko je Bundes liga jaka" kako bi te gadjo sa novom stolicom s Grbavice ,pa gdje su zadnjih 50 godina u evropskim takmicenjima samo Bayern dominira
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Real Madrid je imao šansu za izjednačenje u 73. minuti kada je Ronaldo ???? kako to gubili su dva a ne jedan razlike
Ovaj wolfaburg bas ima srece sa zdrijebom.
Wolfsburg,finale
Pozdrav za fašiste iz Madrida. Likuju nad beznačajnom ligaškom pobjedom u subotu, a već u srijedu LP gledaju jednom nogom van...
@GuzFawkes Bilo koja utakmica izmedju Reala i Barse je sve samo ne beznacajna!