Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mije medved nego nedved
Onaj Tudor stalno zabija golove ali ne u tudu mrezu nego u svoju!! Nabolji ikad srijelac za juve!! PS:ONAJ Medved je igracina!!!!!:)
He ti tekeme stoljeca? Ima partija sanse sa pionirima Reala. Njihov najveci rival stoljeca je nas Seljo.
veceras real-partizan tekma stoljeca
Ma u Interu ima Vieri i onaj Camoranesi da valjaju, i Toldo golman je dobar a ostalo, solidni igraci ali se ne uklapaju u tim nikako... Ovima sto sam ih nabrojao je najbolje da idu negdje drugo. Veceras ce Ajax razvaliti Celtu, tipujem na 3:0
Inter je krasno krenuo u ligu prvaka pobjedo m3:0 na highburyu protiv Arsenala, ali cuper nije se snasao u domacem prvenstvu cemu slijedi otkaz. Tesko ce biti Zakeroniju DA OVU EKIPU VRATI NA NAJVECI NIVO!
Ma losi su skroz, imaju kompleks milana i to je trajni oziljak i sta god da postignu u europi poredit ce ih sa gradskim rivalom, sramota fakat lokomotiv ih je pregazio kao nekog drugoligasa. Al zato Juve dere guzove svima, bila bi i petarda da onaj tudor nije zajebo stvar!!!!! FORZA JUVE!!!!!!
Inter je najgluplja ekipa na svijetu.Pobijede Arsenala a izgube od Locomotive.Drago mi je zbog Arsenala .Man United je THE BEST
Nije Zaccheroni htio da putuje u Moskvu, znao da ce izgubiti :P Steta za Bayern, izgubili su 2 vazna boda.