Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet naslovi koji su i vise nego glupi,nisu oni vlasnici tih klubova,budite malo profesionalni...ako nista drugo...
igra beka iza direka :-)
Ne igraju Džeko i Manchester City nego Manchester City, prestanite sa preglupim naslovima
Edin Dzeko !!!
nisa znao da je rahimic kupio CSK
Staviti veceras jedno 100 km na kladari na ovih nekoliko sigurica i uzeti 100 na 100
vrlo zanimljivo veče
Džeko će ga večeras zabit Rahimiću :))
Večeras Juve dere Reala !!
Pozdrav, samo da znaš da mi je ana pukla dislike tamo :D Helem otidji na profil juče sam sa garethom baleom istreso svu ovu temu. Čitni me tamo. Ono sa anom, nako ja. Ne mogu vjerovat da me za trenera pitaš, iskreno. Take it easy. Ljudi ja želim da navijam za juve večeras, želim. Natjeraću se nekako. FORZA ITALY
Čitao !! Znao sam al opet si me malo zbunio :) Kontam nisi valjda jedan od ovih navijača tipa CR7, Messi i sl. :D Mada ime kluba za koji navijaš govori suprotno . Svemu dođe kraj pa tako i ovoj fantastičnoj seriji . Što se tiče titule baš si fino obrazlozio Bejlu . FORZA ITALY svakako , valja vratiti četvrtog predstavnika u LP !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogla bi oasti jedna petarda u duelu Ibrahimovič Vs Anderleht
Večeras Džeko, ako igrao, zabija gol 100%! Želim ti ti Edine Džeksonu :)
volio bih gledati dzeku i rahimica od prvih minuta na terenu
Prije će Rahimić početi utakmicu nego Džekson