Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma najaci je nema sta ...
Decko je ubica... Kladim se da ce poslijednja 3 kola u primeri sve lopte ici na Messija odnosno Ronalda. Biti prvi strijelac primere za jedne je to vjerovatno stvar prestiza, za druge neka vrsta licne satisfakcije. Ne bi me cudilo da do kraja stignu i prestignu cifru od 50 (primera) LUDILO
POREDIS FUDBAL OD PRIJE 50 GODINA I SAD SMJESNO MESI DA JE TAD IGRO DAVNO BI OVO BILO UDUPLANO KLOCU
I sta sad? Opet ovo moje stoji,zato kapak.
65 komada iz 56 utakmica za Barcu. I da se ne zaborave 32 aistencije.ba
Da ne kazem da je ovaj mađar svih 66 golova dao samo u domacem prvenstvu u 34 utakmice.
I ako stigne pa i prestigne Millera ostaje to da je Miller zabio 67 golova u 49 utakmica,a Messi 67 golova u 60 utakmica.
najbolji je svih vremena, a poslije njega miler. hahaha! fascinanto je to sto radi i zelim da obori rekord, ali samo nemojte o tome kako je najbolji svih vremena, broj golova to ne znaci, zidan ih toliko u karijeri nije dao.
Toliko o ligi u kojoj ovaj hobbit moze postići ovoliki (bolestan) broj golova u jednoj sezoni, racku bi toliko dao u npr. Engleskoj! Tamo i \"lošije\" ekipe pobjeđuju velikane, qpr, wigan, wolverhampton, sve su to barcelone za npr. ovaj rayoval. sinoc!
bitno je da je Real osvjetlao obraz i na svom stadionu protiv Bayerna izdrzao do penala. buahhahahhaha stvarno su jadni ovi realovci, imaju obraza pricati ista nakon sto ih je Bayern demolirao :D
@eh upravu si nije u finalu a i tamo je najbolji strijelac :D smijesno :D
Samo mi nije jasno što svi porede Messija i Ronalda, a Ronaldo u penziji ima dvjetri godine već?
Cuj ovih kompleksasa realovaca, odma spominju LP :)
Bitno je da nije u finalu lige sampiona...
Kako samo volim ovog malog vansvemirca, istetoviraću ga occam\'
ma legenda je messi