Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast i Leicesteru i ovoj igracini. Definitivno najljepse iznenadjenje ove godine, a sigurno da mogu kao skroman klub svim "napuhanim" klubovima dati jednu dobru lekciju.
Sinko nije to skroman klub, i njih drzi tajkun, oni su ti za jebenog kramarica dali 10 miljuna a sad taj isti grije tribinu
bogati klubovi na aparatima. ovo jr kad se ekipa ujedini i igraju srcem a doci ce im i pare
To nije Ronaldo,nije Messi vec Vardy mreze mjesi!
Vardy je lud ko struja
švajni je zabio još prošli put
Nije tacno da je to prvi pogodak Schweinsteigera , pogodio je proslo kolo protiv Watford a za 2:1
ono je bio og
I opet ce njega zanemarit za igraca godine i dat zlatnu loptu Messiju. Cisti lopovluk .ovaj covjek je sa timom koji je prosle godine ispadao iz lige napravio cudo. Sam svojom igrom,telentom i borbenosti je uradio nemoguce a to jest doveo Liecster na prvo mjesto.
i kao sad je bolji od messija?
rud van nistelroj na aparatima
Steta za Leicester da ispustise dva boda protiv manchesterskih smradova!
respect for leicester