Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo WBA,svaka čast momci! Leicester Šampion!
Lecester k'o Sloboda 😂😂
Radujem se ovom kiksu Totenhema, jer navijam da Lester osvoji titulu, svaka cast za WBA, imaju glavu i rep.
šaran kreten stari
vojvkda majku ti vlasku derem
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Napokon jedna vjest s vecinom pozitivnih komentara, prelijepo saltati komentare :)
Čestitke Leicesteru i Ranieriju koji će napokon osvojiti trofej koji mu je stalno izmicao u karijeri, ali možemo gledati Tottenham (sudeći po igri ove sezone) da sljedeće sezone ponovo ozbiljno pomrsi račune svim ovim 'velikim klubovima'. Bravo za oba kluba ove sezone i hvala za još jednu predivnu sezonu!
Zbog ovakvih čuda još uvijek vjerujem u fudbal...Sretno Lester! (navijač Liverpoola)
Ajmo Lisiceeeeeeeeeeeee pokazite tim su*cima da ne moras potrositi 300miliona eura da osvojis BPL..
@IzgorioPoGlavi znaci 50 miliona po godini... ako ti to smatras nekim ulaganjem u BPL onda ne znam stvarno....pogotovo ako planira da osvoji titulu, jer tamo klubovi trose po 50miliona samo na jednog igraca, a ostala ulaganja prelaze 100miliona eura po sezoni... tako da oni su siromasni za razliku od ostalih koji svake godine imaju po 100+ miliona eura za transfere..
ako lester uzme prvenstvo, pocinjem vjerovat u cuda pa i to da moj hajduk konacno uzme prventstvo...svaka cast lesteru !!!!!
sad svi navijaju za Leicester a do juce niko
@alesvabo ma ne za lester, vise nekako za super sportdku pricu, zalaganje obicnih momaka, njihovu borbu, nekakav dokaz da nekada pare nisu bitne (mada nazalost u vecini slucajeva jesu), za hrabrost i igru bez predaje. Da je i cristal palas ili wulverhampton isto bi to bilo svi bi navijali za lijepu sportsku pricu i jednu historijsku sezonu
da mozda si upravu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jucer navijaci Leicestera pjevaju "Barcelona we're coming for you". :D
@verbal_kunt realno gledajuci kako Braca sad igra i kako igra Leicester... Momci bi ih pojeli za dorucak uz caj...
Leicester je zasluzio da uzme titulu.igraju ljudi konstantno dobro..dokaz da nije sve u parama.kapa do poda..
Možel se već čestitat. Kad neko u ovoj jadnom svijetu svojim radom, zalaganjem i vjerom časno ostvari rezultat, imal išta bolje ???
ovo cu unucima pricat
Ovo će Chelsea riješiti u ponedjeljak, uništi će i posljednju nadu pijetlova.
pitari, ugledajte se na leicester! sudije protiv njih, tradicija, milijarde arapske... ali oni IGRAJU. ne plaču već IGRAJU do kraja.
Aferim
Svaka cast za West Bromwich, ekipi kojoj ne trebaju bodovi, a koji su dali sve da pomognu Leicesteru u osvajanju titule
Bravo lisiceeee....