Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
X2 sam igrao hladno
LIJEPA PRICA OVAJ LESTER,BAŠ ZA NAS STARIJE KOJI UVIJEK NAVIJAMO ZA SLABIJE.OVE MLADE GENERACIJE NAVIJAJU ZA JAKE
gledao sam utakmicu i mogu reci nimalo naivna ekipa,uopce se ne primjecuje razlika u kvalitetu ako cijenimo kvalitet prema cijeni koliko su igraci procjenjeni. ono sto mi se svidja kod njih je cinjenica da se ne zabavljaju kontrolom lopte nastoje biti sto konkretniji pred golom i docci sto prije u poziciju za sut.
Kakve face. Odavno nisam ovako zdusno navijala za neki fudbalski klub.
Bravo momci, ekstra igra.
Leicester je zasluzio titulu.igraju mozgom,kontrolisu loptu i igru.znaju u svakom trenutku sta im je ciniti.na kraju vrijedna i organizovana ekipa.kapa do poda..
prvi put u istoriji fudbala da bukvalno cijeli svijet navija da Leicester uzme titulu. malo prije engleski komentator kaze "mnogi bi voljeli da im je Ranieri striček ili djed" :))
Liecester moze sutra postati prvak ako Totetnham izgubi ili odigra nerjeseno sa Chelsea! Idemo lisice do kraja!
nema sanse da uzme totenhem chelsi sutra, znaci najveci dernek u ponedjeljak
Pod po pod titula :)
..