Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Legendarni njemački reprezentativac očito dobro poznaje neke riječi iz našeg jezika s obzirom na to da je u braku s bivšom najboljom teniserkom svijeta Anom Ivanović." HAHAHAHAHAHAHAHAHA I baš na čistom "bosanskom" čestitao?! 🤣🤣🤣
Pa da nije cestitao ja bosanskom, kako bi Terzic razumio cestitku?
Na bosanskom se kaže čestitam, na hrvatskom je malo drugačije i kaže se čestitam, dok je na srpskom potpuno drugačije i kaže se čestitam!
emch,upravo tako,..ali zašto netko izmišlja treći jezik pored dva koji imaju korijene iz srednjeg vjeka(npr.HR jezik Judita M.Marulića iz 15. stoljeća,čak tiskana na HR),znači netko se želi kitit tuđim perjem,..možete još ubaciti pored ex S-H jezika riječi,..duvar,basamak,neke pozdrave itd,..
Na bosanskom jeziku 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Koliko ja znam, kod Terziceva imena i prezimena stoji hrvatska zastava. Pogledajte na sastave timova na Rezultatima!
Mislite na srpskom jeziku ili bošnjačkom
Nisam paametan na kojem jeziku je sporna rijec izgovorena.Jer na bosanskom se kaze:cestitam,dok se na srpskom kaze-cestitam.Zanimljivo je i na hrvatskom gdje se kaze,pazite sad:cestitam.Na crnskom jeziku je to bitno razlicito i kaze se cestitam,a na gorskom potpuno razlicito-cestitam.Postoji i varijanta na starom hercegovackom,koja glasi-cestitam.Hajde sad budi pametan.
vaauu, čak jednu riječ je rekao, i osjeti se da je to bosanski...ili je ipak srpski, ili hrvatski, ili crnski ili gorski
Ljeta 1992. kaže meni Englez, pukovnik, komndant britanskog kontigenta, stacioniranog u Kiseljaku: "Lijepa zemlja, rijeke, planine, ali zar je moguće da ovoliko budala živi na jednom mjestu". Ne, kažem ja, samo su primitivni i neobrazovani, pa neki Alija, Radovan, Stjepan, hodže, popovi i ostali bolesnici, mogu da im sole pamet i vodaju ih ko cuke.
Ukratko: U BiH, Crnoj Gori, Srbiji i Hrvatskoj živi jedan narod, ako na početku i nije bio jedan, toliko se izmješao kroz istoriju da je postao jedan, koji govori jednim jezikom, a taj jezik možete zvati kako hoćete. Ako u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori pristanu da se zove bosanski, može biti i bosanski, i hercegovački... možete ga zvati kako hoćete opet je jedan
Ma Nek ste vi napisali da je čestitao na bosanskom jeziku hahaha
ne branim pravo da nazovete jezik kako hocete, ali mogli ste uzet i hrvatski kao svoj a ne srpski
Inace švajnštajger priča super austrijiski jezik.
hajte sad 3 plemena na cijem jeziku je rekaoaaaa
Bastian je njemu čestitao na srpskom Edin mu se zahvalio na bosanskom i onda su ispričali na njemačkom. Tako smo se i mi u Americi ponašali jedan prema drugom. Kratko svako na svom a onda na engleskom da nas ostali razumiju.
Na bosansko jeziku???? Hahaha smijem se grohotom.
Da sine, na bosanskom!!!! Informise se, to je jedino sto treba da ucinis.
"Srpskom jeziku", Bosanki nasto 92.
Mislimani ne kazu Čestitam, nego Ćestitam...
Dobro naucio taj bosanski od Ane.