Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nuno je bio igracina!
kako je zuti sjeo na klupu samo neke pozitivne stvari i lijepe price se desavaju
Navratio Nuno
Hahaha naletio
nuno staro bosnjacko ime.
Džaba kamp u Zenici! Cccc
@Don_Vito ne moze dzeko bez bosne (kafane)mora biti blizu
U normalnim reprezentacijama igrači su izmješteni kilometrima daleko od javnosti i izolovani jedino u našem cirkusu je sve suprotno , svako može da dolazi i posjećuje , slikaju se sa svakim dijetetom koje prismrdi na 100 metara , čvokaju se i tako dalje . Nikad od nas reprezentacije .
ostario NUNO preko noci...nekad lafcina a sada od njega nije ostala ni futrola
@edy222 a kakav ces ti biti, ako i docekas njegove godine
Jedan je Edin
Nuno Nuno Nuno flips
Fudbalski znalci - sa fudbalskim znalcima. Sta je tu novo? Jos da selektor nije 'preskocio' Hajrovica ... 'tutto completo'.
Ma doso ba lik trazit autogram od Dzeke
Igračina bolje ga pamtim dok je bio u Fiorentini.
za koga li spijunira ?
Ovaj je bio zvijer u svoje vrijeme!
da je bio zvijer ne bi igrao za fiorentinu i blackburn, koliko god to bili dobri klubovi,vec za juventus i man utd u to vrijeme...daleko od zvijeri...
@lale gator bio je dobar, zvjer ne....harizmu je imao to da, kao Deko, Rui Kosta, Figo...Top je to reprezentacija bila ali ništa, poneko četvrto mjesto i finale u Portugalu.