Respekt, ali ne i strah od Zmajeva
0
Laurent Blanc: Utakmica protiv BiH je za nas poput finala
Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Bosno i Hercegovino!
a i za nas je poput finala
Kakva je ono Torcida,nedaj bože da se Torcida Split namjeri na Manijake,moj burazeru hebali bi Manijaci zeca.Ali Torcida Split je 80-ih bila poznata po tučnjavama,danas samo po navijanju.
da se jaja ne zaglave u glu i nazad u tamni vilajet.
Veceras je nase vece, veceras se pijetao pece !
hahahahaha,cuj gdje je cuo,pa dzemila u kasikama vidjeza cionisticku zavjeru hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
zna li neko dobar sajt dje se moze gledat online utakmica?
Sada bi Francuzi trebali slomit navijače BiH i ganjat ih palijama po Parizu, jer koji su k... oni došli tu nešto navijat i svoje folove prosipat, ko što su naše gazije nagazile Torcidu u Sarajevu.
Treba imat na umu, ljudi moji, nije Francuska Luxemburg, pa da zabijemo 3 gola u 20 minuta,jedino moze bit obrnuto,respekta prema evropskim i svjetskim sampionima treba imat,a ljubavi prema nasem timu...
Ko će izdržati još pet sati..aaaa
Sram vas bilo sve za ove negativne komentare!!!!!
@relax U ime oca i sina Istjeram ti zlo A ućeram dobro
Hebo li vam fudbal svima fameliju,koji ste vi glupani,fudbal fudbal fudbal fudbal,svima u glavi samo fudbalska lopta,da ste toliko zainteresovani da se radi i gradi, gdje bi mi sad bili, nego ovako ko šta ima od toga plasirali se ili ne, niko ništa...
jA NAVIJAM ZA FRANCUSKU, I DA BOG DA ZA VASI POSRANI ZMAJEVI IZGUBEEEEEEEEE......hahahahaha...
Pita golam Luxemburga Miskete: Gdje lopta? a ovaj mu odgovori: U golu peti put ti govorim :) Naprijed Bosno Naprijed Hercegovino!!!!
@ Matko svaka cast na komentaru ! Neka veceras slave i BiH i Cro.
prvo pol. 0 : 0 drugo pol.: 62 min. Abidal crveni karton. 78min. 1 : 0 BiH , Medunjanin 86min 2 : 0 BiH , Miske