Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
löw prica isto hitler, intonacija i govor
Igro sam sa lahmom na male kad sam klinac bio nako dobar mali.. Neki turci su ga tukli ponekad ono bezveze.. Miran kulturan decko.
hah, pa sta god je rekao o bivsim trenerima, upravu je . istina ih boli,naravno.
Sta ovo, ne smijes imat misljenje o bivsim trenerima i iznijet ga javno... Odmah moras na raport kod sefa, koji ti i nije bas sef... Njemu dobrodosla pompa ko reklama za knjigu.
¸ta ce Lahm
DOkapiten minhenskog Bayerna!!! Kolko ja znam Lahm je Kapiten a ne kako ste vi naveli!! Svaki dan nova provala, organizirajte se malo...
ovaj Low je trenerski kapacitet ravan Safetu Susicu
Ma sam nek se pise. PRVI.