Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedostatak zvijezda u Njemackom timu ??? Postoji li rubrika: najgluplja novinarska pitanja na SP-u ?
zasluzili ste titulu nema se tu sta dodati.
ovo da je Lam stoper i da nedostaje zvijezda u ekipi ja neznam kako bih komentarisao...
Lahm nije stoper! Lupaju gluposti ovi na klix-u al baš! Nijemci svaka čast, bolje što ste vi osvojili bar znate gdje je Bosna!
Cuj nedostatak zvijezda o majko moja.....
"završio je Bayernov stoper." -Klikše, FYI Lahm sigurno igra štopera, al' u panjevima
Kako uze ovaj trofej od Vilme, ni hvala nije rekao, a njoj krivo sto ga ne daje svojima.
Otkad je lahm "stoper"?
"Nije bitno imate li najbolje pojedince kad je potrebno da imate najbolji tim", završio je Bayernov stoper. Čuo sam da Lahm igra i defanzivnog veznog, al' mi je nešto nizak za stopera.. :D
ja bih ipak nešto dodala da se mene pita al mene se ne pitA
SAMOUVJERENO ME UNIŠTI
Nemaju zvijezda ali imqju nqjjqcu pharaindustriju i ubrizgqva im ovaj dokrot i zdrijebcevu krv. Jebbiga. To je narod koji je napravio guernicu ili couv try na evropskom tlu. Oni su sami vikali da su huni palili i zarili po Evropi. To treba u logorima drzat a ne davat da i dalj siju mrznju.
Opet ti o Nijemcima, imas neku fobiju od najradisnijeg naroda u Evropi, lijeci se.
Oni imju bolje droge. To je sigurno. A vec sutra ce paliti turske kuce po Njemackoj i reci ce da ne valjaju instalacije. Nacisti.
I u pravu je - tim pobjeđuje, a ne pojedinci. Tu su se Argentina, Brazil i drugi zeznuli - sve karte bacili na jednog, eventualno dva igrača, a ostali su tu da popune broj.
Nemam šta dodati! Čovjek je sve rekao!!!!