Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se da igra fudbal samo zbog para, a ne zbog uzitka zalosno ali istinito
J. majku, kad skontas, koliko se ljudi pate, skoluju, ili pak crnce fizikanerski :S A ovaj kreten, glup ko noc, zaradjuje sedmicno koliko rijetki zarade za cijeli zivot :S
kralju - mnogo si jak :D
Znas onaj vic na treningu engleske reprezentacije dodaju se Lampard, Beckham i drustvo. Kaze Lampard: Ovo je dosadno, hajmo malo viktorije! Beckham: Hajmo ti malo mame!
A šta čoek para zaradi u dosadašnjoj karijeri ..
koji je ovo dingospo
Kako ce i ovaj psg da ga obali na kraju sa ovim silnim bacenim parama ko lazio, parma svojevremeno, pa ako cemo i chealse u novije vrijeme, JEDVA CEKAM.
Kad vidim ove cifre , kazem j ti zivot