Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VELIKI dan za bh fudbal, za grad, za klub, za drzavu... Pred krcatim Kosevom, Sarajevo moze do iznenadjenja. HRABRO I SRCEM!!!
Sretno komsije,zasluzili ste...!!!
O vama se uvijek govorilo i to kao UDBA-skom klubu,kao filijali C.Zvezde i kao nekom koje na vrlo perfidan nacin isplanirao i u djelo proveo aferu "Planinic"
fujklub46
jel ovaj rodjak onom kretenu emiru(nemanji)?
citajte kmeljovci jadnici ,naredba usput za kmeljovce nebudite toliko zavidni nego fino kisober pod ruku i na kosevo .Bolje i to nego famos dagle .
citajte kmeljovci jadnici ,naredba usput za kmeljovce nebudite toliko zavidni nego fino kisober pod ruku i na kosevo .Bolje i to nego famos dagle .
0-4 za goste, minimalno :)
Nema vi ste "hit" u svijetu, djeca ne mogu zaspati bez priče o Sarajevu. Da hoćete više odigrati ove dvije utakmice, ne može se ništa normalno pročitati od vaših plaćenih članaka sa raznoraznih portala.
sretno i da nam onaj li tang vu napravi novo kosevo :D
koliko zavisti u komentarima anamo onih, pojede vas ljubomora
Je li ovo neki Nemanjin (Emirov) rodjak? Pa sve svrbi u ovom povampirenom klubu tewbe-jarabi :(
SRETNO...ako Bog da 2:0...iznenaditi švabe
Kao onaj vic o milioneru: Jednog dana nađem ja dvije jabuke, prodam ih i kupim kilogram jabuka, prodam i kupim tri kile, prodam pa kupim gajbu, itd. I kako si postao milioner, pita ovaj drugi? Pa onda mi je došao amidža iz Malezije :)
Ako Bog da prodjete u grupnu fazu onda mozemo pricati o nekom uspjehu ovo sve do sada je ocekivano. Sretno veceras.