Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma japan ih unistio , baksuzluk cisti :S , bas mi ih zao , i ovaj penal za italiju ma smijesan a jos smjesnije kakoa balo izvodi penale pa uvijek zastane pred loptom :S , ovo sve stimano bgm, sto prvo kolo nsu igrali brazil italija i tako je uvijek na svim prvenstvima da ovi jaki igraju u 3 kolu da mogu mirno se zajebavat , ma smjesno
Strašna tekma bila. Odavno bolju nisam gledao.
forza Azzurri!
Vidi ba japana sto igraju
Zabari ko zabari oni se moraju provlaciti,da odu bez drame ne bi bili oni.
Zabari imali srece sinoc MNOGO. Zao mi japanaca, onaj mali im zabi gol pored Barzaglia i Chelinija, a decko visok 171 cm. Jos pogodise stativu, precku, pa ponisten gol, pa nepravedno dosudjen ofsajd za Akazakija.... Ali su im samuraji odrzali lekciju ;)