Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elvedine samo budi realan,Sloboda vas je prosula na Bilinom,sta ce tek biti na punom Tušnju u uzvratu...?Ono ljudski se nadati al kad je Sloboda u pitanju,stvarno nadu ostavi u Zenici i gledaj kako sto prije da osiguras ligu 12 !!
Nisam gledao meč al po izjavama Sloboda bolja bila. U revanšu sve otvoreno mogu i tuzlaci kiksat, može meč otići i u produžetke. Al ne bitno ovaj Husref kao trener uvijek preferira napadački fudbal. Kapa dole Husrefe donesi nam trofej-e Tuzla te voli.
Serete obojica žestoooko, a ti Husrefe smecaru razmisli gdje dolazis i kakvu atmosferu stvaras... Crveno-crna epidemija hara ligom!!!
Danas mi je Mulalić skako po krovu kuće...nešto mi dimnjak začepio i ja otvorim pik reko da nadjem dimnjačara kad mi dolazi on na vrata...kaže "šta ću, nužda me natjerala a kad sam već suspendovan zbog skakanja po krovu tunela na grbavoci onda da šta zaradim ovako