Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj kovacevicu debil si ispao. Bez igara u repki se nigdje u ligu petice neces prodat. Mogao si sad zaigrati za BiH, ko zna mozda i Evropsko izborimo, par dobrih utakmica i ode u spaniju ko Livakovic, sad se kiseli u svojoj odluci a mogao si puno da ostvaris.
Svejedno ti je vala...Ili Zvezda ili Torpedo, To su bratski klubovi koje veze duga tradicija odnosa. Na jednoj strani Arkan na drugoj Radovan a trenera su imali zajednickog, Ljupka Petrovica.
Vala i da u melju pređe, isto ko da je u Zrinjski presao. Isti prefiks imali- HŠK.
da eto trebao bi braniti boje 'ljiljana' pa da mu skandiraju ,, ajde dosta vise vase suplje ...po usima se pokrijte i jednom zauvjek pomirite sa nekim stvarima ,,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Laz, Rakow trazi minimalno 10 000 000 e za njega, nema sanse da to zvezda plati.
Rakow trazi 7 miliona, ali tesko ce CZ i ovo izdvojiti jer trenutno akumulirani dug im je 75 mil eura.
Za Panenku odgovor... isto kao sto je i Anel Ahemdhodzić prošao sve mlade ekipe Švedske pa izabrao BiH
Sretno ...isto kao sto je Adrijan Barišić izabrao BiH ..a ne Hr..
Kako ce biti isto, Barisic je prosao U18,U19, U21 reprezentaciju BiH, tako da je sasvim normalno da igra i za nasu A reprezentaciju.