Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa onda nešto kažu. Ljudi dragi, članak o Želji, Imate li Vi svoje klubove ? Što svoje ne pratite ? Više pratite Želju. Vi više mrzite Želju nego što volite svoje klubove. A što se tiče titule, to je jasno cilj je kruna. Ima vremena da se ovi naši uigraju i spreme što bolje. Ne potcijeniti nikoga. Svi igraju fudbal. Mislim da će ove godine kvalitet doći do izražaja :) Što bolje spremiti fizički i psihički ekipu, i ići od utakmice do utakmice. Ekipa ima potencijala sigurno
Odmah u celo - napadamo titulu a onda recenice tipa "moramo vidjeti u kakvom su stanu igraci", "pitanje je moze li postojeci igracki kadar zadovoljiti nase potrebe" i slicno. Najlakse je najaviti borbu za titulu,tako vazda radite a onda kuknjava od bolova poslije pada sa visine.Nisu ni dva kruga oko terena obisli ali je vec titula u glavama,koje dijabole
Ne trebaju odmah o tituli pričati kao iperativu i kao da je to tako jednostavno! Kada bi tako bilo svi bi je osvajali, uložili malo u ekipu, doveli igrače, doveli nekog trenera i podigli pehar. Treba biti zadovoljan i Evropom za početak, uz kvalitetnu igru koja obećava bi mogli staviti titulu kao imperatv tek naredne sezone i to ako bi se sve stvari poklopile, ovako ako dođe dobro došla.
Jebemo ti djecu Sefereee
E moj Zeljo, ti ces se ove godine boriti za opstanak, da ne povjeruje covjek da su doveli pitarski otpad u Zelju i to kao kondicionog trenera, pa zar niko drugi nije mogao nego strucni Seferovic? Pa on da je valjao Sarajvo bi ga ostavili u klubu..
@SonPen1946 Sloboda zbog umora od igranja na oba fronta ostala bez oba trofeja, eto kako su spremni bili. Željovac sam ali nisam optimista, nije on tolika klasa koliko ga pojedinci žele predstaviti.
Kad se to Željo ove godine borio za opstanak? jel to računaš tek onih prvih 5-6 kola, ove godine se Željo više borio da izbori 3-4 mjesto koje vodi u Evrop.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj namjeravaju osvojiti titulu!!! Neki drugi put strumfovi titulta ide na kosevo i to bez ikakve rasprave.
Divovi HAHAHAHHHAHAHAHHAAHHAHA
..što se mene tiče ne morate nikako u Evropu ni nakon predstojeće sezone ako na terenu se ne bude vidjelo ko kosi a ko vodu donosi. Volim te Željo!