Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i on mi je rekao da me ne boli noga, već 2.000 dolara koje necu dobiti." Pseto njemacko smrdljivo, Njemacka Leitkultur...
Da li ti zaista mislis da te trener nije volio zato sto si iz Srbije? Bozeee pa na sve strane ugrozen narod hahha
""nekoliko puta udario nogom i jednostavno, znao sam da je kraj, pa kad sam već pravio problem, pravio sam ga do kraja. ""
Ziveo Lalatovic i Pablo Eskobar
Sta očekivati od nekoga kome prezime završava na ić hahaha
Pravi primjer profesionalca zato smo svi i culi za njega i znamo sve o njemu .. Jako dobar igrac :D
Već odavno je postalo poznato da Klix radi za srpske i ruske interese i takve članke i objavljuje. Fašistički portal kojeg treba izbjegavati!!!!
Čuj opsovao mu je majku? Na kojem je to jeziku jer u njemačkim psovkama nema baš takvih izraza. A ni u engleskom i sl.
Druže ovo je bilo na pinku u utorak. Klix radi po direktivi iz bga i moskve
" a onda sam ga slagao da me taj novac ne boli jer imam duplo bolji ugovor od njega. " to kralju. tako se ponasa prema hitlerovcima.
To kralju, tako je i Hitler govorio Jevrejima da oni uvijek tvrde kako prave gubitke, tako i to svabsko govno kaze, da Srbi otimaju ljudima pare i da uvijek sve rade za pare. Nek si ubio Svabu, ruke ti se pozlatile. Oni znaju samo krasti i uvijek se zale da su im drzavne kase prazne, zato sto su nauceni od malih nogu samo da kradu. Ovoga za trenera Bosne.