Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Privatno putovanje članova NIP-a na teret gradjana Sarajeva...aferim...
S obizrom da je SDA botovima krivo Odma znam da je ovo dobro za nasu drzavu
Znaci dobro je potrositi nekoliko miliona da odes na sajam i umjesto da sa nigerijcima vecinom muslimanima dogovaras saradnje ti pricas kako nije offside bio. Kao to SDA botovima smeta, pasa, smeta nam svima koji mozga imamo a ne orahe u glavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Levat se bavi glupostima dok mu drzavu razvaljuju.
eto ispunio je misiju odlaska..Bravo Konju.
pokenjam ti se na masku
e bosnjaci sta je vas snaslo to nikome nije jasno .... populisti vam na sve strane sprdaju se sa sobom i drzavom a ne mogu voditi jedan stand a tek drzavu a da se ne prica o ovima sto ko fol su u vlasti .. sve odroni .... dinu za poglavicu kobilje glave .... jedino sto kod njega postujem je to sto nije dezerter
Dobro je da nije Skaka pošo. On bi od Kenije tražio da nam se izvine
Rat je i bliže nego mislimo, koja zajebancija od države
Vrhunac, Sad tek ništa ne znamo. Utakmica treba da se ponovi.
volim ga samo što se sdaovci raspadaju čim ga vide. Kakav divan prizor
Bravo trojka uplatila parama obveznika KS sebi odmor u Dubaiju. Divota, i šala naravno idemo samo jako Dino...
jado jadni, to mu je diplomatska ofenziva, ko nama troši buđet?
glupi konakovic,licemjer
Lako se konakovicu novalicu i ostalim marvama sprdati kad su im plate po 6000 7000 maraka. A narod vise o tom ni ne razmislja nego konta samo kako preziviti.
Hahahahahahhaahha..
Moze o trosku gradjana sta hoces. Ne znas kako je zaraditi… da znas, lobirao bi i trazio 0-24 investicije. Al previse je to za tebe.
Zdrava retorika, tako se povezuje sa ljudima, nego hoćemo dobiti sada odštetu? Treba nam Dino protivotrova zbog ujeda od zmija na ljeto, pa de vidi sada da to kao odštetu dogovoris!
mene sramota