Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je to tim u kojem je zadnji vezni najbolji strijelac. U Liverpool-u su dva glavna špica dali 50 golova. To je ekipa u kojoj se zna ko šta radi. Ovo mi je teško priznati jer sam navijač ManUtd, ali su zaslužili ove godina da budu prvaci.
Zelite zaraditi na KLADIONICI ? zelite informacije koje ce vam donijeti dobitak? nas strucni tim ce vam pomoci , jednostavno i efikasno sa garantovanim uspjehom. Budite korak ispred drugih i saznajte sve informacije vezano za odredjeni mec , informacije koje ce vam donijeti siguran dobitak. Za DANAS imamo DOJAVU/INFORMACIJU o namjestenoj utakmici tecaja 14,00 koja prolazi 100% sigurno. Mi garantujemo za ovu DOJAVU/INFORMACIJU , vase je da nas posjetite i saznate o cemu je rijec. Budi ispred drugih , posjeti nas i saznaj vise : KLADIONICAFC.ML
Ali pamtim jos one livade one rijeke one sume i puterke staru majku sto se smije..itd itd..
i ognjiste sto me grijeeee...
Da ti pamtiš kako ne promašiti loptu bilo bi ti bolje...
Kakav crni city, liverpool je zasluzio da osvoji trofej i tako ce da bude!