Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ovo s mozgom veze nema,,dokle je došlo da istok skandira sjeveru "idite napolje", taj famozni sjever je koštao i košta će FK Sarajevo dobrih para. Da li u FK Sarajevo postoji lik koji će znati odgovoriti ovoj katasrofi sa "Sjevera".Treba to javno reči.Jebo takve navijače više štete nego koristi.
A radi Istoka klub u Europi dobije 20000€ kazne. Ovo su pojedinci uletili u teren, a da su HZ ušle, onda bi na terenu bilo preko 1000 navijaca. Ima razlike. Inace, nije nam ovo trebalo, poceli smo napadati, ali....
SilentHunter da nisi ti Amer Sehagic il tako nesto ide ime?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jest ovo sve sranje...ali 4. slika je mrak...Fedja da nije tebi ova qrcina upucena...LoL
JOJ DOK NE PROČTAH TVOJ KOMENTAR NISAM NI SKONTAP :D HAHAHAHAHAA
Ma ja, sve fina gradska raja, ljudstvo i karakter svaki od njih, uletili u teren sa bakljama da naprave štimung dobrodošlice gostima iz B.Luke, i sudac nije shvatio poantu priče i budala prekine meč... a baš fino svečano i ugodno bilo, uprava Sarajeva ushićeno plješće iz svečane lože a igrači Borca trče po terenu ko muve bez glave u zagrljaj domaćim igračima, a Komazec kao pravo domaćin im priča basne o toj finoj, kulturnoj, tolerantnoj raji sa Sarajevskog asfalta. ČIMA MIČA GOTOVA JE PRIČA.
De Komazec ne serendaj... još ih pohvali da se malo bolje osokole, pa ce drugi put uletit sa srpovima koji im i je zastitni znak...
no comment... ovo se zove pitarizam FUJ BIJEDNICI
Ako je utakmica prekinuta i prekid traje vise od 1h,ne vidim kako susret moze biti nastavljen,a da ne spominjem da je u tim momentima vec pocela utakmica na Grbavici.Nije mi jasno kako je moguce dozvoliti dvije utakmice u takvom roku,a zna se odnos Zeljinih i navijaca Borca,takodjer i Sarajeva,PA KO JE OVDJE LUD???
radi kakve gluposti i debila se prekida utakmica a mozda i gube bodovi i da se nadamo tituli ccc
Samo mi je zao uprave jer se ljudi stvarno bore da od govana naprave pitu !!
Vidi ovo Komazec htjeo da se nastavi bez gledalaca e sad če imati priliku da igra bez gledalaca sljedeča 2-3 susreta a sljedeči incident oduzimanje bodova pa sve tako do izbacivanja iz lige radi stotinjak narkomana i seljaka,Pravi navijači koji su bili na sjeveru i vidili ko je bacao baklje i pravio "đumbus" pravac policija i recite sve a ne da Sarajevo trpi zbog maloumnika.
a sad imaju sarajevo i borac utakmicu manje?
po pravilima se nije trebalo nastaviti.jedini nsacin da se sranje u bh fudbalu prekine su ovakve odluke i drakonske kazne.sarajlija sam ali mislim da smo veceras bili na tribinama bosnjaci protiv srba umjesto navijaci fk sarajeva.
Po pravilu, utakmica se trebala nastaviti, jer su se stekli svi potrebni uslovi za istu. U slučaju da jedan klub odbije izaći i odigrati nastavak meča, utakmica se prekida i proglašava se rezultat 3:0, na štetu onog kluba, koji nije želio nastaviti meč. - Otprilike tako glasi pravilo N/FSBiH
Znam ja to majstore.ali ja govorim o evropskim pravilimia.zbog blagih kazni i takvih zakona nsbih i dosao nam je fudbal na ovaj nivo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A sta rade agencije,5000 milja svaka tekma a pet balavaca ti prodje na teren?
sramota za fudbal.
Ubrana gradska raja sa čaršije prekinula tekmu. Toliko o kulturi hordi zla... Kakvi rumeni primitivci... Vođa da je gradsko dijete nikad to ne bi dozvolio, ali vođa očito ima malo veću i rumeniju glavu, hahaha :)
Ove su hz puno bolje od djineta i ostalih agenata :)
budala i kretena imaš svugdje ,pa i ovdje,,,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To što ti misliš to nije bitno! Ti si sa svojim saigračima trebao misliti kako u prvom poluvremenu promijeniti bezidejnu igru i zabiti gol ili dva.
KLIXOVI NOVINARČIĆI BI SAD TREBALI STAVITI INTERVJU SA SVAKIM ČLANOM OVOG NEČASNOG KLUBA I NARAVNO SVAKI ĆE PRIČATI ISTO-SAD POČINJE PITARSKA PROPAGANDA
Fuck you
VOOODA KOMSIJAAAAA !