Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo jaka Kolumbija, još jači gol Hamesa.
Moje simpatije imaju uz Svabe. Samo da ne budu imali tremu u nastavku. Disciplinovano djeluju.
Kolumija značiii strašna !!! POJEST ĆE BRAZIL !!!
Ako Bog da.
ali ce se linije razvlaciti po kolumbiji...volio bih da otresu brazil smrdljivi
Hames "James" Rodriguez do sada najbolji igrac na SP, kakvu tehniku momak ima i sut strasno, 1/4 Brazil-Kolumbija ce biti sjajna tekma i nadamo se nove pobjede Kolumbije protiv zaista slabog Brazila koji se provlaci kroz turnir
Žalosno bi bilo samo da ispadnu od Brazila.Ako s onakvom igrom ljudi osvoje naslov to će biti sramota.
Zao mi je Urugvaja, ali da je Zubonja igrao pojeli bi ih na terenu, jbga on im je pola ekipe. Ovako, nadam se da ce Kolumbija izbaciti Brazil, kad vec Suarez sa svojim Urugvajem ne moze.
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
sad se suarez ujeda za guzicu sto nije igro
urugvaj ciganska ekipa, ne znaju ni oni kako su grupu prosli FUJ!
fenomelano !
hladno 1 i PS1 na brazil :D dosta 100KM :D
u ovoj Kolumbiji jedino bi besic mogao igrati
I ponekad bi ulazio :-). Ovi igraju za 10. Brazil Mexico nije nadigro, hrvatsku pokro, protiv chileanaca imao srece, kamerun ne racunam........pa dosta.
Najbolji gol ovog mundijala dosad , vrh , Rodriguez hvala Šemsa ti dala
Moj favorit na SP Rodriguezov gol je najbolji dosad na svjetskom
Brazil će se pogubiti protiv Kolumbije k'o pinokio u kubiku drva!
Bravo za Kolumbiju. Imaju potencijala za finale. Vidim ih u finalu s Njemcima.
Aj zdrao glodari... Bravo Kolumbija 😎