Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što turković napade danas kokota frajer malo jače na enisu odigrao i oni mu se unose u lice,ružno je ono,pa nije željo saobraćajac ako vam smeta što je srbin recite javno i nek ide dečko,bolji je od njega i ćao,meni je drag turković al ono ne priliči jednom gradskom frajeru
Jesu dobri ovi navijacki duksovi. Steta sto nema za odrasle..
zamolio bi upravu da malo skrene paznju na cijenu karata sto se tice kad igramo sa Slavijom ili Sirokim..da treba malo pripaziti svoje navijace na ovom vaktu..jer dobro znamo da na tekme malo dolazi guzonja vec radnicka klasa..bar sto se tice FK ZELJEZNICARA... neka jug bude 3 a sjever 5...tako ce te jos privuci neke publike. Teako neko moze izdvojiti za sebe i sina 16 km za dvije karte za sjever. VOLIM TE ZELJO!!! POZ ZA BRACU SA JUGA OMANJICA I ZULU!!!!!!! TU SMO UZ VAS SAMO HRABO!!!!!!
koliko je da postanem clan kluba para??? i odakle to da mi se gleda sa Juga tekma??? neces je ni ti sa juga gledati kad budes imao 40 god sa sjetetom vjeruj. mislis da je ok da karte budu 8 km ili za ,siber zapad' 15 km ???? Nemoj da se prepiremo kad na poluvremenu u makijato idem da pisam da ne bi bolescurinu neku dobio za 16 km....jel bolje da bude 6000 x 5km ili 4.000 x 8km ???? valjda je u cilju vratiti ljude na tribinu!!!