Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Kada su u pitanju naši rivali, Hrvatska je smještena u drugi, a Srbija u treći jakosni šešir." kakvi ba rivali? o cemu vi
Ovi novinari su najveca g0wna koja postoje, samo podmecu neki konflikt, sta je to bgt znacajno ako se sastanu hrv i srb, utakmica je ko i svaka druga, 22 igraca, lopta i sudija, bolji ide dalje. Hoce li to rat izbit zbog utakmice na SP, treba oruzje pripremit, nozeve naostrit, uniforme oprat? I kako su hrv i srb nasi rivali, po cemu? Mozda po broju d3bilnih novinara koji loze nadobudne idi0te da trebaju ljudi pishat jedni po drugima cim se ukaze prilika? Vi ste najveca djubrad od svih.
svaka čast, novinari dižu tenzije redovno bez potrebe. navijačke skupine i bez klixa znaju gdje kad i sa čim.
Francuska vs brazil finale
Srbija ide daleko
Ma nek se pokolju međusobno, šta me briga i za jedne i za druge
sta nas briga za uzp
Koga briga???
Sta pogresna politika radi s nase Bosne, a i mi smo hladno mogli igrati…
Mi sa onakvim igracima mozemo jedino igrat hrkljusa.
bosna brazil 2014 Kad u gradu sretnes me s obje ruke grli me siri ponos grada svog uz BH Fanaticos
Bosna, Italija, Columbia, Nigeria. 🙏🏻
kad se mi nismo plasirali sad nas smarajte sa srbima i hrvatima non stop...
Zar nije logično,
Gana = coffin dance crew