Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fedja Dudic je za ovog Pep i Jürgen zajedno
S obzirom da je od Barse pokusao napraviti Holandsku repku, ako nista, sad mu se ostvario san. Ma da, Holandija ima puno puno dobrih trenera, ne znam sto su se odlucili za njega iskreno, prevara od trenera, svaki tim koji je vodio je upropastio.
Koliko mržnje prema treneru koji je sasvim opravdano izostavljao Pjanića iz ekipe. A nije toliko ni loš trener. Prošle godine je Barca do predzadnjeg kola bila u borbi za titulu. A Xavi je ove godine dobio mnogo novih igrača koji mu sada donose pobjede. Ne želim reći da je Koeman bolji od Xavija ali sa tom istom ekipom se i Xavi patio dok nisu došla pojačanja.
Goreg nisu mogli naci!
E tu im je i kraj
Bili su jedno od favorita za osvajanje SP....više nisu.....
da citas tekst znao bi da ih preuzima nakon SP
Ne znam u kom svijetu su oni favoriti, al u ovom nisu. Nisu ni 20% one nekadasnje ekipe s Robbenom, Sneijderom, Kuytom i ostalim hebachima