Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao prvo,trebamo da se zahvalimo,IGRACIMA,TRENERU CIRI,NAVIJACIMA BiH,za ovaj veliki uspjeh,jedan veliki kolektiv svi za jednog,jedan za sve.BiH je svojim igrama dokazala svima u svjetu,da smo jedna ozbiljna ekipa na koju treba racunati,nema vise koje slabiji,a ko jaci,nije BiH sto je nekad bila.pocetkom kvalifikacija za SP 2010 svi su nas otpisali,dragi kriticari niste ni u snu sanjali BiH u barazu,a kamo li na SP,dodjite svojoj svjesti od nesvjesti,probudite se.BiH ima MUDROG CIRU, NAJBOLJU GENERACIJU IGRACA,NAJ NAJ NAVIJACE.......SVI U NAPAD
cirooooooooooooo
NAPRIJED ZMAJEVVIIIIIIIIIIIIIIIIIII NAPRIJEDN CIROOOOOOOOOOOOO NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BIH4EVER!
to Ciro samo tako
Dabogda igrali kao protiv estonije a ne protiv španije. Protiv španaca smo se totalno izgubili. Džeko prima loptu u našoj polovini terena a ispred njega četvorica fudbalera.. valjda poletili da daju gol. Ja bi ih sve kaznio sa 100 sklekova na poluvremenu da rade na sredini stadiona.
nek nam se svi bosnomrzci nasih osunecenih kur.aca napuse a neka povedu i mamice i sestrice... one to vole !!
Ovaj sa \"O\" je neki maloljetni Sarajlija, malo malo pa \"BA\" očito došao da provocira.
@Seme A koji mi???????????????????
AKO NEODEMO U AFRIKU ,ĆIRO ĆE BITI NAJVEĆI KRIVAC, POGOTOVO AKO OPET(KAO I PROTIV ŠPANIJE) POSTAVI IGRAČE U FORMACIJU 3 - 5 - 2 NEMOŽE SE IGRATI NI SA PORUGALOM SA 3 IGRAČA NAZAD 4 - 4 - 2 JE PRAVA FORMACIJA . NISU ENGLEZI LUDI
Da pravi Srbi iz Srbije i Hrvati iz Hrvatske navijaju za BIH a za ove lokalne papke ne obracajte paznju
Eto jalijasa, ja napishem kako realno gledam situaciju, a to je da nam je drugo mjesto u grupi krov mogucnosti. Fakat se svijet nezna izrazit, i u manjku rijeci u svom sicusnom vokabularu, jedino sto mogu jest ovako da se izraze. GDJE SI TI VIDIO DA SAM JA NAPISO DA SMO TREBALI BITI IZA TURSKE I SPANIJE ? GDJE ? Drugo mjesto krov.
Za ove puno ljubomorne ,zar niste čuli da pripreme za Portugal obavljamo u Lištici a sparing partner nam je Hrvatska ,ovi iz šumske republike igraju u baražu u Laktašima za KUP ZLATNOG ČVARKA pod pokroviteljstvom ministarstva kulture i sporta republike srpske i njenog premijera (papka sa dna kace), ej papci dolazi nam u našu lijepu Bosnu CR 7 HAAAALLLOOOO ŠUMARI CRKNITE SVI VI PO ŠUMAMA I HERCEGOVAČKIM VUKOJEBINAMA
Treba igrati na sve ili nista, nema kalkulisanja s ovakvim ekipama. Bice guravo, daj Boze da nas ne potpe. Spicevi moraju davati golove kad dobiju sansu. Vidjeli smo sta se desava se izmase. Spanija nas je ubila. Ali zato smo mi izbusili Belgiju. Veoma jednostavno, od 3 sanse moraju postici gol ili dva. Jer kad se mi pocnemo braniti najveci smo sami sebi probelm.
Imamo pravo da budemo : optimisti, da sanjamo o boljoj buducnosti,da volimo svoju Drzavu i Reprezentaciju i to nam pravo nemozete oduzeti. Sta je trebao Ciro po vama ( susjedi i komsije ) da izjavi ? Mozda kako ce nas Portugal razvaliti i da nemamo nikakve sanse u duelu sa njima, onda bi sigurno pisali pozitivnije komentare . Mozemo im dobro parirati a ko ce ici u Afriku , odlucit ce nasa odbrana jer Dzeko i kompanija ce zabiti nekoliko golova Portugalu a oni trebaju zaustaviti Ronalda
PUSI MI KURCINU................PO TVOME SMO TREBALI NA TABELI BITI IZA TURSKE I BELGIJE, JELI KLJUSE JEDNO...... EKIPA JE U USPONU, A TI ZAVEZI LABRNJE..... P.S. TREBO SI POGLEDATI IZVLACENJE U CIRIHU DA VIDIS STA KOMENTATORI KAZU DA CE BIH-PORTUGAL BITI NAJZANIMLJIVIJA(NAJNEIZVJESNIJA)