Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajern-Barca, Real-Dortmund, dojava od Platinija, poznaje lika koji zna lika čiji je rođak šef liku koji je meni bazen pravio.
Sve se nema a bazeni se prave...
ode barcelona u 3 picke materine
Nema boljeg finala, El Clasico i naravno Barcelona o5 uzima !! to je to :D
ufff kakve dvije utakmice ce ovo biti. praznik za mene. iako navijam od rodjenja za milan mislim da su 4 ekipe koje su najvise to i zasluzile u polufinalu. pa nek pobijedi bolji, samo da sudije ne budu u glavnim ulogama
hahaha i kao ne stima se el classico za finale! borusia vs. bayern i hope :))))
moja bvB je dobila najlakšeg kmogućeg protivnika. Bayerna čekamo u finalu :)
Svi se dive kako Barcelona igra fudbal kao da su sa druge planete. Ljudi moji nije Vam Njemacka masinerija Psg,ili Milan. Nece biti kao u proslosti kada ste visoko savladali njemce. Bayern je daleko najveci favorit za osvajanje trofeja lige prvaka. Jupp se bolje poznaje protivnicku ekipu nego svoju ! Red,radi i disciplina = USPJEH Sto se tice Dortmunda i Reala.... Svi navode kako je Dortmund bio prvi u grupi smrti. Uistinu ne igra lose ekipa iz Dortmunda,ali Real je kvalitenija i bolja ekipa. FINALE : Bayen - Real
Nemojte vise pisati Barcelona nego Messi, ne postoji Barcelona postoji samo Messi ;), dakle Bayer-Messi, Real-Dortmund ili Ronaldo-Dortmund. Njemci su za Spance izmislili nogomet, duel Reala i Barcelone nije utakmica nego korida jer oni tako fudbal i shvacaju i milijunima drugih koji se nisu zavezali za ta dva kluba zbog dva lika koji trenutno igraju u njima se gleda muski pravi fudbal a ne korida, tucnjava, previjanje po terenu,smicalice, sudac u glavnoj ulozi itd,itd.
Pogodi Vugdalic ponovo ko ce koga izvuci :O
BAYRO!!!!
Finale Bayern - Real
njemacko finale na pomolu :D
dakle finale real - barcelona
I haj reci da nije namjesteno..finale spansko...!!
Real i Barca to bi bilo finale decenije :)))
bvb će nakantat real ako bog da, a za drugi par nista nije sigurno
sto nisu na slici okrenuli loptice naopacke da vidimo imal kakvih znakova varanja, pickeeeeeeeeeeeeeee