Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inace slabo pratim nasu ligu,zbog katastrofalnog stanja u Celiku i onako prethodnih sezona liga nam je bila lakrdija sto zbog sudija sto zbog navijaca,al ova sezona je cini mi se i zanimljiva i nesto bolja...daje nam nadu da ce se stanje popravit smanjenjem lige...nek osvoji bolji :)
bila dva brata ..jedan pitar a drugi normalan 😂
Idu dva manijaka ulicom i oba navijaju za Slobodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SARAJEVO SAMPION !!
Sarajevo ce biti prvak zbog zelje sto je pustio leotaru a sloboda ispala,a ako sloboda bude to prevazisla i odigrala kao protiv želje na grbavici, sigurno je Željo prvak. tako da samo ostaje gledati
Jadan onaj kome si ti kapetan.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nezahvalno je još uvijek komentarisati i davati neke navode iz prošlosti . Sve ce se pokazati na terenu i odluciti o prvaku. Premda iz povjerljivih izvora informacija mi je receno da je Ibrakovic u jednom od eminentnih hotela u Sarajevu viđen sa sudcem sutrašnjeg meca u Zenici Valjica , da li to ipak nešto govori ili ne ? Da li ce osvojiti titulu oni koji imaju para , ili onii koji su naucili !! Željo do groba !
Zeba u 90-oj minuti iz penala.
NK Vitez puno uspjeha i sportske srece protiv Travnika. samo jako samo viteskiiii
Hebemo te mi plavo bijeli,grmi cijeli stadion,horde su uvijek sa tobom, a Sarajevo je opet šampion ale aloooo
https://goo.gl/bhm2Sq
Ko prenosi? RTRS?
Zajko Zeba i Riad Bajic manijaci pravi
koliko pamtim, kad je Sloboda ispadala iz lige najveće zasluge za to je imao upravo Željo. zato, budimo realni, Sarajevo je već prvak. ako im, kojim slučajem, ne pođe za nogom da zabiju gol, Tuzlaci će ga sami zabiti...
Lose se sjecas Zeljo nije pustio leotaru i nije izbacio Slobodu vec je Sloboda sama o svojoj sudbini odlucivala jbg znali su da nesmiju zijaniti sa dva razlike a oni zijane 2:0 i jos samo nas krive a to sto je Velez od Gosku izgubio nikom nista al isto jbg vodio ih veliki strucnjak ibra konj iz lukavca mora da je tu vec pisao knjigu o modernom fudbalu hahahha
Papci uživajte u BORDO ČAROLIJAMA usta vas ebem seljačka,nižerazredna,trećeligaška itd itd itd .......
Navijam za Slobodu i nadam se da ce Husref odraditi posao kako treba i da ce Sarajevo postati sampion. Zeljino mesetarenje u zadnjim kolima predhodnih prvenstava dolazi na naplatu .Bice Zeljo racku sampion.
Sarajevo ko ekipa i ako najjaca u nasoj kukuruz ligi bila bi prosjecna ekipa u HNL-u .Ne zavaravajte se ljudi ...
Sjeriće se danas mali plavi kako su prije par godina pustili Leotara umjesto Slobode da ostane u ligi...a sjetiće se i Tuzlaci toga pa nemojtr mali plavi da vas čudi kako s Sloboda ne bori za bodove jer im ne trebaju, isto ko što se Željo nije trudio protiv Leotara jer mu nisu trebali bodovi...
SARAJEVO,JER IMA ZAGARANTOVANU POBJEDU DANAS :)
Treba bit realan i shvatit da su kone poslije derbija postali prvaci. Jer pod pritiskom su, tolike pare su složene u klub, i jednostavno oni moraju bit prvaci. I neka su, svaka im čast. Uvijek šeher prije škutorije, rs-a i tako tih predjela BiH koji je ne smatraju svojom državom. Želim im sve najbolje u kvalifikacijama za LP, a svom Želji da što dalje ode u kvalifikacijama za EL. I da, HVALA VAM ZA SREĆU, OD GALAKSIJE VEĆU.
Što ti je kompleks titula, čuj osvajaju petu titulu? Zar vas nije stid prisvajati titulu 1999. godine bez play offa? A šta je sa hrvatskim klubovima? Kakva je to titula kada se nisu igrale evropske utakmice? Koji ste vi paćenici! Ako su to titule, onda Čelik ima više titula od vas!
Od osnivanja Premier lige Jajajevo ima jednu titulu i tu je u drustvu modrice i leotara i borca mislim da ovo dovoljno govori Ako gledamo vrijeme prije premier lige tu je pak Celik najbolji ima 3 titule Zeljo dvije a mali klub sa Koseva Jajajevo 1 ( uvjek bili kar... i uvijek ce biti)
Torpedista molim smisli ako mozes nesto drugo dosadan si sa copy paste komentarom