Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako prodju Dortmund mislim da bi mogli i osvojit s Klopom Europa ligu :D
BvB razvaljuje liferpoool,., i Kloop u 78min baca liferpoolov dres, sale dere,., prilazi BvB klupi i staje gdje mu je mjesto,., a sa trebina pjevaju dobro dosao kuci,.,
@provucikarticu Jesi ti uredu? Da nisi na lijevu nogu usto?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Go REDS
SLOBODA!
Naravno da navijam za majstore iz Dortmunda, ali ko god da prođe dalje Pool ili BVB, zasluzuje i da osvoji EL
Dortmund i Sevilja su kandidati za osvajanje lige evrope.
Ako neko dobro poznaje Borusiju iz Dortmunda onda je to Klopp. Možda Liverpool ima i malu prednost.
Zanimljivija Europa liga od Lige prvaka, ako ista neizvjesnije utakmice a ne onaj mafijaski kup.
caffee Varadero najjači 2100 uplatili ljudi za Želju,grehota je posle ovoga otići na drugo mjesto popoiti piće a ne kod njih,svaka im čast,Allah ih nagradio
Die gelbe Wand vs The Kop...za mene najbolji navijači u Europi i jedni i drugi, ne računam one divljake u Turskoj i Grčkoj. Ovo je nogomet i zbog njih se gleda, prejeben par. Finale prije finala.
Žao mi Klopa baš je nesretan da igra protiv bivšeg kluba :(
Athletic - Sevilla Dortmund - Liverpool Realno, polufinale.. ko prodje osvaja. Al' Primera dominira, cetvrtfinala Lige prvaka i Evropske lige 6 klubova ..
prolaze: Dortmund, Shakthtar , Sevilla i Villareal