Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bundesliga je trenutno najjaca u Evropi. Ok tu je negdje sa Premiershipom. Pogledajte kako igraju njemacki timovi u Evropi, svi su prekopirali Bayerna, visoko postavljeni, puno trke, jak presing, puno golova.
@Der Rumbaher Jako ofanzivan fudbal. Nadam se da ce i ljudi koji godinama pljuju Bundesligu uvidjeti pravo stanje sada.
Dortmund promašaj ko vlašćad iz kamenjara
Ovaj "novinar" uopšte nije gledao utakmicu, čak ni rezultat nije tačan 😂
Jedino sto je potop, je ovaj clanak I ovaj sto je pisao a mozda je hudnik igrao na kladionici da samo jedan tim daje go pa nije znao sta pise od razocarenja hahahaha
Hudnik? Kakva je to rijec, sta znaci to?
Nije 2-0 nego 2-1 i nije ih potopio nego jednostavno iskoristili svoje šanse nekim čudom. Borussija u deugom poluvremenu nije iskoristila i to je to. Potop baš i ne moj novinaru.