Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocigledno nije vidio ostale srbe
A za dzeksona velim da ce ti ga zabit u cmar a mozda i u bulju!
Citam ove komentare, i sad mi je stvarno jasno da u ovoj BiH nema zajednickog zivota.. Cak i u sportu se samo gleda nacionalnost i kako izvrijedjati drugu stranu
Ma Vidic je car, treba postovati to sto je napravio u karijeri. Alo ljudi, drugi stranac koji je kapiten, u istoriji tako slavnog kluba!!!
srbi su isti turci,go.vna ko go,vna
pa glup nego sta taj Vidic, s.r.b...i.n je
sm.rdalji su tu.rska ko.pilad.. to je i geneticki dokazano. nema tu puno vremena da se gubi i raspravlja.
oj smrd.alji jako ste pateticni.. ako je ko kome babe jahao onda sigurno vama turci. a i albanjezi vam kevu syeb.ase, :)) ne znam ja gdje je bio zakon prve bracne noci i kome su turci babe sestre, zene, kceri jah.ali, :)) oj glupi smr.dalji ode vam smr.dija u pm, kao nokija, :)) buahahahaha.. junacine hajde da KO.COBO :) pa ga oslobodite, :=)
nemojte ljudi napadati nase komsije Srbe...pa i oni imaju iste Turske gene kao i mi
Jesi li to išao u Carigrad da nađeš prapradedu ?
Keown ? Ko je sad pa taj ?
@istina ti si sigurno lijep, zgodan mladić, tamnije kose i gustih tamnih obrva, zapitaj se da ti kojim slučajem kakvu babu nije k.a.r.a.o kakav murat, jer slaveni su plavi a ti si kao i većina tvojih sunarodnjaka \"pljunuti turčin\". vidiću svaka čast, momak na mjestu
Vidic je igracina! Za tog sto ga spominje nikada nisam cuo. A sa-x je smijesan.
sto se cudi taj keown.. pa to je samo jedan smrdalj a za njih se zna da su glupi... patoloski.
Pogledaj komentare na srpskim portalima. Takodjer su kritikovani zbog prevoda. Al\' to je senzacionalizam. Niko nije imun. Nazalost. p.s. Vidic je za ovog drvosjecu doktor nauka i verovatno nece odgovoriti na ove prozivke. Drz\' se Vida!
Pogledaj komentare na srpskim komentarima. Takodjer su kritikovani zbog prevoda. Al\' to je senzacionalizam. Niko nije imun. Nazalost. p.s. Vidic je za ovog drvosjecu doktor nauka i verovatno nece odgovoriti na ove prozivke. Drz\' se Vida!
isti ovakav tekst su objavili i svi srposki portali, slobodno pogledaj, pa je li se i oni to hrane mržnjom prema Srbima? Zato ne lupetaj, ovo su agencijske vijesti, a ostali portali ih samo prenose