Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi glasajte za husu i sda,huso je bio u upravnom odboru a za direktora je bio postavljen nermin sabic koji je isto bio opcinski vjecnik sda.Eto vam i husomi sda,seljaci haraju zenicom zato sam i pobjego iz nje
Veliki igrač i veliki čovjek. Možda i je bolje da pokojni Rena danas ne može vidjeti kako mu se kriminalci seru po klubu i kako ga uništavaju. Svima danas koji idete na proteste želim da napokon pokažete gamadi u ovom gradu da nas ne mogu vječno zajebavat,i ja bi bio uz vas da mogu. ŽA NAŠ ČELIK!
Danasnji zenicani ne zasluzuju Celik kao ni mostarci Velez. Trećerazredne barabe opljackaju klub i uniste ga, a vi organizujte protestne setnje i donatorske skupove.
bar nek se spase brukanja vise