Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek nije ništa slagao, da se razumijemo takvi su vecinom svi navijaci u BH, mislim na ove navijacke skupine!
Navijaci su djeca radnicke klase komunizma, nesnadje ih poslije rata zbog ptspa i svega sto su prezivjeli i na kraju svega prepusteni sami sebi od institucija, vlasti i udruzenja
Onda treba ugasiti sve klubove u BiH,i nijedan grad ne treba podrzavati svoje sportske klubove
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nikad mi neće biti jasno kako zenicani za gradonacelnika mogu izabrati ovakvog siledziju i kabadahiju.
Pa da oni imaju,nebi ti imao pola Zenice,i u ko zna koliko kantona svega i svačega,a neznaš ni ti
Upoznao sam 7 tih "Robijaša" na radu u Cro. Sve mladež a između sebe nemaju 14 zdravih zuba. Troše na gudru i speed, a kada se ušikaju, kako gospon iznad mene reče, slušaju Dubioza Kolektiv i prisjećaju se "dobrih starih vremena", iako najstariji ima 22-23.
Rekao istinu kad su Vas stranke opljackaleeeeeeee sve s leđa deri naroddddd
Samo polako dofu samo polako,moc je vasa noc je nasa.Samo Celik
Pola Zenice glasalo za Kasukovica. Ima dovoljno navijaca i ljudi koji vole Celik u Zenici da se na sljedecim izborima makne sa pozocije. Unistio je klub dovodjenjem investitora iz Turske, unistio je kompletan grad losim vodjenjem.
E zaboli me K i za Čelik i za Kasumovica. Što Robijaši ne stave na optuženičku stolicu kne koji su ga doveli na mjesto u kojem je.
Koliko god covijek bio kontraverzan i ne voljen od strane naroda, ova izjava mu je poprilično tačna. Robijaši i većina takvih navijačkij klubova su oformljeni, ne zbog ljubavi, nego zbog kriminala. Idu na utakmice da bi se drogirali, udarali sa protivnicima a poslje opijali i tako u krug. Ne mozes proc kraj njihovog društva da ne smrdi na travu. Fuj
Fudo gledaj kako tvoj koalicioni partner Mile daje lovu za svoj klub...ah da, pa ti nisi iz Zenice.
Podržka za Robijase,raju koja je ostala uz svoj klub.Čeliku zelim da na kraju iduce sezone slavi povratak u Premier ligu gdje i pripadaju.Pozdrav iz Crvenog Mostara.
Pa dobro je covjek reko , samo je pretjero , ne vjerujem da imaju i 20 km u dzepu.
Svrsimo ti na stau misu maliiii
zenica se ba izgradila ko real madrid, to kruzni tokovi to ceste
Ma sve za čelik, pa makar hljeba nemali
Eh da mi je osjetit zeljezarin miris dimaaa 😆👌
sve ih prekopas nema 100 maraka.. slusaju dumbiozu kolektiv i sve im fadil kriv 😆
pa ovo mu je prva pametna