Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHA OVAJ ZANETI JE SMIJESAN COVJEK, PA NORMALNO DA CES ZAVRSITI IGRAC U INTERU 20 GODINA!!! NEMOJ IDI U ZELJU PA ZAVRSI KARIJERU!
ma ti si kralj, ljudina i naravno fudbalercina! a ako ti dosade italija i argentina, mozes doci kod nas u bosnu a mi cemo talijanima i argentincima poslati na hijade neandertalaca kojii za*eba*a*u nas normalne ljude koji zivimo ovdje.
Uvijek sam marisao one papke iz milana, jer sam jači od njih. usput, marao sam i zidana i tonyja.
Najjaci smo klub u italiji. najtrofejniji i ne kupujemo tekme ko juve ili milan a samim tim i ne igramu drugu ili trecu ligu.