Odlična atmosfera u Minsku
0
Kapiten Spahić fotografisao za Sarajevo-x.com
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samoo tako momci, sve dobro ide kad je covjek opusten :))) Da se veceras veselimo svi zajedo, i za one koje zanima veceras ce biti prenos utakmice kao i mnogih predhodnih ispred BBI centra :))) pozz :))
DA nisu malo previse opusteni? Sve mi ovo poznato od ranije.. rumunija, albanija,... :)
bolje ga ide fotografija nego fudbal
Lijep Avdukić k\'o S. Pean !
Citam komentare o opustenosti,eh sreca pa ja malo to dublje provjeravam,pa vam mogu reci iz prve ruke,da Begovic misli da su treninzi jaki,teski i dobri... Lik nema dlake na jeziku pa ne laze,ne brinite se atmosfera nije ako na ekskurziji :)
\'ta ce spaha narkoman i ulicar
bil mu dala ?
ovaj marjan je fakat legenda a steta sto ga nema nigdje.
nije kapiten Spahic nego selektor Spahic... Spahicu stavi Begovica na go!
ovaj krmak sa slike u ruzicastoj majici sto se slika sa njima je poznati kriminalac iz bosanskog petrovca tahir jaganjac diler droge i poslovni partner hamdije tigra. e sta ce sad jedan takav tip sa njima u hotelu, avionu, a i na slikama, ovo je SRAMOTA
A kojje ova debela krmad sto se slikala s igracima...cini mi se oni su se vozili skupa s njima i u avionu...
Hvala kapetane! Molim te potrudite se maksimalno da pobjedimo veceras. Ovu utakmicu izcekavam vec 10 dana.
e nek vidjeh gore i marijan šteta što on ne prenosi utakmicu
Opušteni o tome sam i ja razmišljao. Oni su previše opušteni i to nije dobro. Previše je dobra atmosfera i to znači da se na treninzima ništa ne radi nego se zeza, trčkara i glumi se zvijezda. Bolje bi bilo da su zapeti ko puške i da kažu svi javno da idu na pobjedu i da će dati 150% da to ostvare, a ako ne onda su barem pokušali. Ako budu opušteni primiće 1 gol pa će se još više opustiti pa će primiti 2. gol e pa će onda biti napeti. Ali tada je već kasno. Nadam se da ne bude tako.
SRETNO !!!! : ))))
Bolji od mene. :((((((((((((
ne zna prelamat svjetlost, reko bi sad Fedja Krvavac