Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ni na menadzeru ne mogu skupiti ovakve igrace.
@Pnetobom a nije bio kad je presao iz Bayerna u BVB? ..glupost
@Pnetobom cuj izdajnik, vratio se momak kuci..
Koliko se sjećam on je Bayernovo dijete, čak je i osigrao nesto malo za prvi tim. Nije ovo fazon što Bayern radi ali ako čovjek navija za njih ne moze mu se ništa reći. A za Reusa respekt !
@NigdjeNaSvijetu Ne navijam ali zasto nije fazon?Imaju pare i kupuju koga zele jbg...
cuj nije fazon..pa jesi ti glup covjece..je li ti ne bi htio da si vlasnik velikog kluba kupiti tako provjerenog igraca top klasu u odbrani da imas koji se ne mora privikavati na stil igre jer vec dugo godina igra u istoj ligi znaci dobijas igraca samo ga ubaci u tim i kraj price..pa to bi svaki tim zelio...ne vidim razlog zasto ne bi htjeli kupiti takvog igraca..imao je on ponude i MU,Barselone,RM ali covjek je htio u Bayern vjerovatno jer je i ponikao tu, a mozda i nece da ide iz Njemacke..
treba im poslat Kimicha sad malo :D
Obzirom da je Bayernovo dijete i afirmaciju koju je stekao u BVB je vise nego profesionalna. Samo mi nije jasno kako im polazi za rukom da 3 kljucna igraca kupe od ljutog rivala. Hvala na svemu i sretno u daljnjem toku igracke karijere ! #BVBiznadSvega ! #EchteLiebe !
pustite ove Dortmudovce,neka,moraju oni malo da placu kad Bayern kupuje,a kad kupuje Real,Man.Utd,i ostali onda se ne cuju zivi... da su veliki koliko seruckaju kupovali bi i oni,ili bar mogli zadrzati svoje,ha ja
Bavarski sin se vraća kući. Dobrodošao Mats.
ma ne moze bayern uzeti dortmundu igraca, koliko ih oni mogu proizvesti :D
Humels je proizvod Bayernove škole, kojeg su posudili u Borusiju 2008.
@Der Rumbaher dortmnund je od njega napravio igraca!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ubi ih bayern i psihicki i na terenu... iz godine u godinu im uzimaju najbolje igrace, mogu misliti kako je navijacima dortmunda :D
Igracina
Bundesliga je postala nova HNL. Sve sto valja kupuje jedan klub koji drzi monopol dok ostali klubovi postaju prosjek i padaju sve vise. Werder Bremen, Stutgart, Borussia D., samo u zadnjoj deceniji.
Strašan igrač, ali eto šteta da prelazi u ljutog rivala i na taj način oslabljuje Dortmund