Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'sada mnogo zreliji' u stvari znaci da je tada bio na nivou djeteta sto i jeste tacno
Možda su o Amrici pričali!
Da hoce FK Sarajevo makar jedan polufabrikat izbacit u ligu petice koji traje duze od vikenda. Smarate dokazivanjem da Zeljo nije pomogao Dzeki. Sam on to istice i vraca Klubu. Vama je jedino Dulja ves masine uzeo. A i on je Zeljovac.
A i vi ste druga liga inshAllah, kako vam i dolikuje mentalnom sklopu.
Izbacili ste vi ***cinu. Njega je dragi Bog stvorio i dao mu talenat koji je prepoznao Jiri Plisek i odveo ga u Teplice. Pojma vi niste imali sta je i ko je Dzeko, em ste ga i klocem zvali. Da ste se vi tad pitali zavrsio bi u Rumunjskoj drugoj ligi. Poklopi se sa tom ofirnom pricom i planirajte gradski derbi protiv FK Vratnika uskoro.
star Banuci sa strane igra sporednu ulogu.sve je ovde jasno,kada jedan Baliteli trazi dres od Dijamanta
Dugo ce proci dok mi ne dobijemo ili ne proizvedemo igraca kao sto je Dzeko. 38 godina,vrhunska karijera bez IJEDNE mrlje. Kapa do poda!
Nismo mi ni Dzeku proizveli vec Cesi tacnije Jiri Plisek ga na vrijeme prepoznao i odveo u Teplice jer su u Zelji vec proglasili ga za kloca i bili spremni prodat ga u Tursku 2. ligu
Tacno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)