Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je dzeko otiso u Francusku bio bi jedini igrac s preko 50 golova u 4 od 5 liga petica vako ce ga stici C ronaldo mogo je bar zbog rekorda
Ne znam hoćete li baš igrati zajedno. Dva šljivotresa u prvi jedanest i to na istoj poziciji je malo previše.
Kaze: Kalinic je usred nešto slabije minutaze napustio Atletico M. Reko BI covjek da je igrao svaku utakmicu 20-ak minuta. Haha,dobar skroz.
"novinaru", hajde reci u kojoj minuti i sekundi rekao da je Džeko "jedan od najboljih na svijetu"! Čovjek fino kaže da je jedan od najboljih NA SVOJOJ POZICIJI!
Isto ko sto si i ti...
Drži se ti reprezentacije moj Nikola, tamo te uvijek čeka mjesto prvog napadača
Nikola Kalinić proglašen je od strane SportBible-a najvećim tragičarem prošlog svjetskog nogometnog prvenstva. Kloc.
Zajdno cete postici puno golova oko 30 golova, Dzeko 29 ti 1
Lijepo je čuti da se poštuju međusobno. Tako i treba. Bravo momci.