Mora platiti 8,4 miliona eura
3
Kaladzeu sudski zaplijenjena sva imovina
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i tako ce sa svima biti koji pokusavaju dovesti neke promjene, bilo gdje. kada ih pravi lopovi i pljackasi ovog svijeta na NJIHOV sasvim \"legitiman\" pravni nacin... da ne pricam dalje. :)
podignuo ??????? Pa da li ima neko pismen u toj vasoj kvazi-novinarskoj redakciji ??????
pa sto jednostavno nije rekao gdje je ulozio pare....
Ode vani iz siromašne postojbine,obogati se napravi karijeru i onda se vrati u tu istu zemlju i počne se baviti najgorom mogućom stvari-POLITIKOM.Moj glupane,ne bi mi bilo čudo da završiš pred streljačkim vodom kao državni neprijatelj broj 1.
@ultras , ja mislim da je Milan mnogo veči klub i da bi trebao dovesti igrače mnogo bolje nego što to radi , nemoj mi ubrarjat u igrače likove kao yepes , flamini , zapata ,taiwo ili fosati .
arix ti neki glupan izgleda ??? NESTA GATUZO , SEDORG INZAGI CASANO 30 GDN , AMBROSINI IGRAČI KOJI SU SE OPROSTILI ILI OTIŠLI , KOGA SU DOVODILI SVE STARCE GRAČE I POTROŠENE NPR RONALDO , RIVALDO RONADINHO , KOGA IMAJU OD MLAĐIH IDIOTE NPR MEXES , ROBINHO PATO VJEČITO POVREDA , JA KAO NAVIJAČ MILANA VJEROVATNO ZNAM VIŠE OD TEBE . IDI GLEDAJ BEN 10 I ŠUTI .
@Lenor Inteligencijo nemam šta demantovati zato što nisi spomenuo ni jednog igrača. Nabroj mi sve starce koje je Milan doveo u zadnje 3 godine, pa da te demantujem. Izvoli!
Ma digao cojk pare da moze kladaru uplatit sta ima veze ha ja
Znaci pravilo je: u politiku ulazi kad nemas para. Ko god je usao u politiku sa parama taj je na.je.ba.o
@LENOR ocito ne pratis fudbal,pogledaj ekipu milana u zadnje 2 sezone prosjek godina je ispod 30,prije svega pogledaj ovu sad sezonu nema 2-3 igraca iznad 30 godina...
Da sada je sazrio za MIlana , oni obožavaju ove igraču u poznim godinama , taman sada je njegovo vrijeme da se vrati .
@ARIX demantuj me ako nisam u pravu , šta Milan radi zadnjih godina i koje igrače dovodi , sve starije , pa pogledaj im ekipu zadnjih godina večinom sve starci .
Mamicu im ... pa ja sam ih zaradio ima da ih spalim ako hoću...pa nije diler droge pa ta prate put novca ??? Bože sačuvaj.
ne izgleda lose... danas ne valja ni drzat pare u banci...dobri stari madrac
@LENOR Ne seri majke ti!
Mario Š voli Daria Š...Mario i Dario kad odu spavati...trese se Bosna...eto odakle ovoliki zemljotresi po bih