Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni oni koji nalete na Grke u kvalifikacijama, u baražu. Cijeđenje žešće. Fakat smo ih mi jedini natrpali pristojno. Odavno nije neko tako. Satisfakcija buraz nema šta.
Jesu Njemci u finalnoj fazi turnira EP 2012 (4 gola)
Ako Grcka pobijedi veceras oni idu dalje ne idu u nikakav baraz. A ako Svedska izgubi i Grcka takodje izgubi opet idu dalje, to isto i za Bosnu vazi. Tako kad vec pametujes pametuj kako treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kad ih gledam kako igraju povraca mi se, ko još želi takvu ekipu na SP fuj .
mislim da sam to čuo na BN-u... nisam siguran.ko ih sisa večeras duplo slavlje ...
Meni samo nije jasno sto se vi palite na ove likove tipa "Croatico", to je sigurno neki isfrustrirani hrvatic iz hercegovine jer sad ne mogu skakat po mostaru i radovat se uspjesima "njihove" drzave, ali zato mogu pljuvat SVOJU PRAVU DRZAVU, DRZAVU U KOJOJ ZIVE ! Tako da, niste mi jasni zaista sto im pridajete toliko paznje, nek gledaju i nek pate :) Svakako im je samo cilj doci ovdje i provocirat :D Bajram je, tekma je veceras, idemo u Brazil, ljudi uzivajte, monje srkleta i sekiracije, dosta nam je toga bilo za 2 zivota svima nama, sigran sam, hajmo sad malo radosti unijeti !
Ovde mozete ispoljiti svoje izlive "njeznosti" https://m.facebook.com/?refsrc=https%3A%2F%2Fde-de.facebook.com%2F#!/profile.php?id=103445796361997&__user=1757041133
Koliko su grci cigani i poganceri nemoze se opisat. Gadnan narod
A mi ako ne pobijedimo litvaniju ne zasluzujemo ni da odemo na SP ..
Grci pickice,FIFA za ovakve timove treba napraviti specialna pravila poput koliko moraju imati udaraca na go itd...
Meni je jos u glavi ona stativa Gekasa na prazan gol u Grckoj... Da su nas tu dobili, sve bi bilo teze, ali je vala vrijeme da i mi imamo malo srece. Ako ne mozemo dobiti litvance sutra, onda nismo za SP-a.
Samo da NAS ne zezne SUDIJA. ... Šalu na stranu, NIKO ne LOBIRA za NAS.
GO LITUANIA ,samo naprijed.Želim Grcima i Litvancima sve naj!
Želila i tvoja mamica pa sam joj ispunio želju i napunio p.i.č.k.u.
ti si po nicku vidim ustasa i to sigurno onaj iz BiH takvi srbi i hrvati su najgori. ccc jeste jadni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sto nas zamarate glupim grcima pred najvazniju tekmu u historiji nasoj a ?
Nije provukla Grcka sebe, nego je Mucha provukao Grcku. Bijednici jedni!
Grčka Lihtenštajn ... 0-1..... i to kad Grci krenu naprijed u kraju drugog poluvremena da daju za 1-0 ono baš naopako i 0-1
jeli istina da su grci platili 1000000€ litvancima da nas zajebu??? to sam danas na radiu čuo.
Grcka liten.. 5 0 , bosna 1-1
ma jesu, platili su, prica se to tako po radiu u BiH, jel na Bobaru?
Sutra slavimo!!!!
Croatico, ajde sine odmah se javi ljekaru da ti šta ne bude sutra, gluho bilo.