Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj bez Chiellinija u prvoj postavi 😂
Kako vas nije stid na tuđe videozapise stavljati svoje reklame?
Barzagli neće igrati pored Chielinija, a mislim da je ovo sezona kada će mladi Rugani dobiti mjesto u prvoj postavi, najperspektivniji defanzivac evrope. Što se samog Pjanićevog mjesta tiče, to je to. Mada, ja mislim da će Juve ove godine više ličiti na 4-3-3, to im je evolucijsko ishodište. Postati će klub koji će imati uigrane 4 formacije, i koji će moći po potrebi da mijenja formaciju tokom utakmice bez izmjena. 3-5-2, 4-4-2, 4-3-1-2, i sada 4-3-3. Sve je to samo papir, vidjećemo kako će ići
@BLADE8 Bogami je Juventusova odbrane ove sezone bila najstabilnija dok je on igrao. Tj. kad su i Barzagli i Chielini bili povrijeđeni pa on morao igrati - tačno na početku druge polusezone, kad je počela neprobojnost Juveove odbrane. Isto to što si rekao su govorili i za Bonuccija a bogami i Chielinija u vakat, tako da Juve zna prepoznati kvalitet u odbrani.
@BLADE8 Tačno. Ne zna se koliko, ali ja tipujem da je on novi stub odbrane koji će odmijeniti vremešne Chielinija i Barzaglija.
Prejaki. Ubitačni iz slobodnih udaraca, jaki u odbrani, solidni u napadu. Za sredinu, vidjet cemo ;-).
lichtsteiner bye bye...alves je sad tu
koji ovo debil sastavi, pa nestavi Djorjdja u prvih 11, i mislim da ce pjanic igrat mestu marchiasia jer je ovaj povrijeden i out do raja godine,,,
Sve se mijenja, samo Bufon nikad :D
NIKAKO ETO KAKO
🐕SIBE KERU VLASKI
Piski li Pjanic kao ostali igraci Juventusa?
Piški tebi u usta. Za ostale igrče Juventusa ne znam..
@Napacen Piski tvojoj napacenoj materesini, a prikljucice mu se i svi igraci Juventusa, majmune retardirani.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Okic i Zahirovic nova pojačanja Juventusa
nema tu pjanic sta trazit u prvih 11
Avdija za beka, Hadžić za zadnjeg veznog i eto ekipe za Ligu prvaka ;)
Liga prvaka osoba sa specijalnim potrebama
Saša Vugdalić te zove sebi na iftar, kaže da poneseš kakve rakiještine.