Corriere dello Sport
0
Kaka već u januaru smije u Inter
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj ugledni list je i za dzeku rekao da ce u julu doci u juventus pa je bila patkica novinarska ciste lazi .. jesam nerazzur al ipak dali su toliki kes i sad da neracunaju na njega mislim cisti promasaj !
to moratti daj nam kaku....champione d italia. d europa...copa d italia....
Jadan Murinjo, bice na velikim mukama...ne odgovaraju mu offanzivci...samo odbrana i onda zivjela monotonija fudbala...nek igra viktorije (znaju ovi stariji kako se to igra)...ua REAL uaaa MURGINJO-CIGANINJO!!!
Bomba kao i uvek.. Perez ne prodaje svoje igrače, za Kaku se puno godina borio i napokon ga je doveo i nema šanse da ga proda ili da ga posudi.. Uglavnom na zimskom prelaznom ruku iz Reala bi mogao otici, M.Diarra, Canales i Pedro.. Posto ih Mourinho doslovno nikako ne koristi.. A treba mu i space za Kaku kad se vrati.. Kaka je vrhunski igrač i naravno da ga neće prodati.. Od ovog nema ništa.. ;)
Od gospodina do klosara