Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci. Vi ste nas ponos.
Ne lozite se, i u basketu smo prvaci bili pa nam A selekcija ne moze ni Poljsku uzet
Poljska 60 miliona stanovnika, BiH 3,5. O budjetima da i ne pricam. Budimo realni, nismo supermeni.
Sakibe Malkočeviću svaka ti čast. Čestitke svakom nasem kadetu i svima koji su omogucili da se drugi put uzastopno plasiramo na EP.
Ma bravo carevi, sve cestitke.
Hebes prvenstvo na kojem igraju Farska ostrva. 🍻😂
Bravooo 👏👏
BRAVO MOMCI,BRAVO BUDUCNOSTI BIH FUDBALA
Svaka čast!
mogli du im ove sorceve sasiti prikladnije. a ne ko da su dimije navukli. valjda su djeca to zasluzila igrama.
Bravo Sok majstore abd u buducnosti da vodis i A selekciju
Nisu se plasirali sa stilom, ali se nadam da ce bar na prvenstvu odigrati sa stilom. Kako me mulci nasekiraju svaki put, i bas u svakoj utakmici. Srecom ih ne prenose puno na tv-u, pa mi je i rizik od infarkta manji. Necu im cestitati, nego cu reci - MULCI mali, nemojte se vracat bez medalje iz Hrvatske!
@skroz.anoniman... vrlo simpatican komentar 😀
@KOKALOKOLA pa oni su meni simpaticni zato sto su svi moji, ali brate treba im neki jaci kondicioni trener i dobar psiholog. Vidi se da mogu, a kiksaju protiv moronskih reprezentacija. Treba mladicima usaditi pobjednicki mentalitet, sve ostalo imaju.
i oni u19 su bili drugi, sto se oni nisu plasirali ili je kod njih drugaciji sistem?
Drugaciji sistem, samo prvoplasirani ide na EURO
hvala
Bravo djecooo
Malkocevic napravi Karacic unisti
aa sinoc mi prijatelj rece prijatelj najbolji gdje si kako si stari sta ces popiti veceras pijem od srece neka su veseli svi sutra se zenim sa onom koju si volioooooo tiiiii jaaaaaaaj. boze sto se patim
Mashallah , dok je selektor musliman odma se ide i na prvenstva i to dva puta uzastopno . Bravo za selektora , bravo i za Bakira i našu dragu SDA koja je sve ovo omogućila .
bravo ljiljani naši .