Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja budale gdje nije namjerno direktno donom u njega svasta a navijaci se raduju
eeheheh Komentar dobro si skontao da je slomljena
oso mali u vasionu,,,ma jbs ga doce sebi,,,nego da ja vam ispricam vic...Pitaju bosanca,,,bosanac sta ti mislis o ovoj krizi i recesiji u BIH,,,kad ce ti bosanac na to,,ĆUJ BA U BOSNI NISTA ŽIVO NE USPJEVA PA NECE NI TO.................. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ma nista opasno,,,gore je bilo Eduardu..HIHI
Ovaj više nikad neće igrati!!!!!
role pusi cunu!
ja mislim da mu je nogu slomio :)
ODMA U GASOLHANU
sreca pa ovo nije vidio hitler...
strasno, jadan decko
Cccccccc.... :(
Koji Muamba, cojk se zove Felix Musasa, pa samo ste trebali video pogledat... Kelje nepismene!
mogo je nogu jos slomit
bgte mislio sam da je lom noge koji je Cisse dozivio i koji je prikazan na TV-u strasan, al ovo je fkt prestrasno :(((((((((((( je li neko primijetio rukavice koje ovaj lik skida???? koji ce mu q... rukavice kad nije golman????
Ovo je za Haga...