Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da Pjanic nije ozbiljnije povrijedjen, mada mislim da ga je Alegri izveo radi predrostroznosti. Forza Juve.
Slimani u 7 utakmica protiv Porta postigao 7 golova
Pratim malo kako se Djeko ponasa na terenu i uporedjujem to kako se Pjanic krece. Pjanic iako nije napadac , se krece prema lopti , otvara i ulece , a Djeko se drzi poprilicno udaljen od igraca koji bi bili u prilici da mu doture loptu. Moguce je da ima i nedostatak samopouzdanja pa to radi, ali nije vazno, zasto svaki igrac ima svoja ogranicenja i moamk je u pravu; vrijedio bi mnogo vise od 30 miliona da moze vise.
Sta reci debilima određenim kada na internacionalni klub izjavi ironično dobro Hrvati igraju ... Jazavcaru ostavi se ti Lige prvaka prati ba svoju seosku ligu manje ćeš se provaljivat , a i vama braćo Bosanci naprcim se mame prodane nek je on odigrao za Juventus dobro to što za nasu državu nije ni 20% od ovoga to vi zaboravljajte odmah bitno da je njegov klub pobijedio Dinamo , koji ste vi licemjeri
Kako je samo pronasao Higuaina...steta sto Dzeko prosle sezone nije bio spreman kao sada...na jednoj Pjanic na drugoj Totti, uh kako bi to funkcionisalo...ovako Dzeko ce morati vise individualno i sutevi sa razdaljine.
Jebala vas Roma vise! Kako ne shvatata da je Juventus Pjanicu digao nivo igre, nivo forme!
Juve hendikep poklon godine hvala kladare...
Juve klasično silovao... Mamićevi dječaci na aparatima.
a moj mirahleme, daj mi neninu adresu da posaljem kesu i da ti se zahvalim sto si potopio ove mamicevce na terenu i tribinama...
hvala debilima iz javnog RTV servisima sto nam pokvarise fudbalsku noc merhametli prenosom "do kraja neizvjesne utakmice"... SJEME VAM SE ZATRLO POGANO
Dobro Hrvati igraju, nema što.
@lik55555555 Vjeruj da nisam, gledao Apostrof na ATV. Ne zanima me puno fudbal, ali ruku na srce Mamić vam je pokrenuo fudbal u Hrvatskoj, ma šta vi rekli.
@NinoBelovSRB, mislim da moras pisati nogomet, hrvati ne znaju sta je to fudbal. jedini oni i slovenci kontra cijelog svijeta :))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo da se sjetim matere i ostale famelije ovima na FTV. Od onakve utakmice u Dortmundu oni prenose Dinamo. Nikad neću platiti pretplatu, pocrkajte.
@fantom slobode, niko sa budzeta ne placa pretplatu, samo jadna sirotinja
BUREK OD SIRA NA APARATIMA