Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Real je realno na nivou šahtara....jedvaaa i s njima.
Prevara od ekipe !
Nikad ih nisam volio...plastika ziva. Šupljo
Kako me izhebe ovaj UTD nevjerojatno...A jos si mislim igrat cu ziheraski samo PSG i Atletico i onda nakon sto vidio da wolfsburg dobio rekoh ajd da dodam i UTD treba im za prolaz i k*****...Nece vise na moj listic zadnji put bili na njemu dok je jos moyes bio trener a s obzirom na ovo veceras nece dok LVG ne dobije pedalu mozda i duze!
Kolko si treb'o dobit ?
druze mozda jesi pogresio broj al si dobio koga si trebo.
Ovog Sabahudina kad cujes odmah znas da je blento neki u pitanju...
luis sjeba united svojom "filozofijom" i rasprodajom igraca
Isti komentar kao kod ALEX-a!
Forza Juve!
postigli su gol i mandzukic i modric, kad vec izvjestavate o nekom svedaninu
Nema burek od sira!!!
SAMO OVAJ SMIJESNI MANCHESTER UNITED REMIZIRA KOD KUCE PROTIV "JAKOG" PSV-A....AKO IMA GLUPLJE EKIPE PA TO JE CUDOOO...POTROSE 300 MILIONA A IGRAJU KO SARAJEVO....HAHAHHAHA BRUKAA
Jebo ti sarajevo mater u pakas !
JBG BURAZ,ISTINA BOLI,JA TO ZNAM...ALI TO SU CINJENICE...SARAJEVO IZGUBI OD DRINE ZVORNIK A MANCHESTER UNITED REMIZIRA SA PSV-OM...STA CU TI JA JARANE KAD NAVIJAS ZA LEVATSKI GLUP...SIPU GA PANGLUE ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Juve institucija !
Juventus institucija može biti samo u BiH gdje je lopovluk i prevara postala svakodnevica i društveno prihvatljiva radnja.
@pecara, haj ne mlati. Prestani gledati fudbal. Gledaj kuglanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)