Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
juve očito lekciju celziju
totalno izdominiran celski od velikog juventusa
Da za 5 godina... sta to neki problem? Smeta te Chelsea zato sto nije vise monopol jednog kluba u jednoj ligi? Zao mi je momak, nece Chelsea nestat kao sto ti mislis... Govorite o fairplay osnovi kupovine? Odlicno, zahvaljujuci rezultatima od prosle godine Chelsea bi trebao imati najvece pravo kupovanja... Pogledaj sad godine ovih igraca, sad zamisli kako ce igrati ako budu igrali 5 godina zajedno... Osim tog, nemam nista protiv Juventusa niti protiv Chelsea. Drag mi je Juventus, ali primjetio sam da su navijaci tog kluba uvijek nezadovoljni, krajnje neobjektivni i vole preuvelicavat rezultate omiljenog kluba... Osim tog, nazivati nekoga plasticnim klubom nema smisla... Od stare slave se ne zivi, a svi kupuju igrace i sastavljaju tim. Neko mora kupiti vise jer prijasnji igraci ne mogu ostvariti ocekivane rezultate a neko manje, jer su ih kupili ranije... Vjeruj mi, ne igraju igraci u Juventusu, Barceloni itd za topli obrok i baksis...
@salko Nisam rekao da Juventus nije zasluzio da pobjedi, naprotiv, jeste zasluzio je. Igrali su bolje, ali su imali srece sa 2 odbijena gola. Chelsea jeste postigao 1. gol u Londonu tako sto se lopta odbila, a 2. pogodat je, kao sto si rekao, nesto sto se ne vidja cesto. Razlika je kada igras u 1. kolu grupne faze i u predzadnjem. Da ponovim, Juventus je igrao odlicno, imali su malo srece, sto je cista objektivnost, ali su nadigrali Chelsea kao ekipa i zasluzeno slavili. A te price sta bi bilo kad bi bilo... to je djecija prica i ne zelim u to ulaziti.
Forza Juve!!!!Najjaci steee !!
Mrzim ove lopove.. jucer su odlicno igrali ali se nadam da ih Milan rasturi u nedjelju da se Serie A otvori.. Forza MILAN!!!!
Za 5 godina? Ti si baš optimista. Sine, kad ode ruski mafijaš sa svojom lovom Chelsea će se vratiti onome što je uvijek i bio - minorni klubić iz južnog Londona
Klix idioti oduvijek ste mrzili Juventus. Zašto naslov nije JUVE RAZBIO/UBIO/DEVASTIRAO ČELZIJA??
@omg Izvini care a kako je Chelse dao 2 gola u prvoj utakmici !Prvi isto odbijanac , a drugi gol onakav se daje jednom u 10 godina! Pa tako da nema sta zamjeriti sto se lopta odbila u gol i zaliti na srecu jer Juve je bio i uprvoj utakmici bolji od Chelsea malo hrabrosti i srece vise da su imali pobjedili bi i u Londonu!
Boze sacuvaj... pojma nemate o nogometu a nesto komentarisete... Svaka cast Juventusu, imaju odlicnu ekipu i igraju prelijep nogomet, ali reci da su otresli Chelsea je ignorantno... Kljucni su bili 1. i 2. pogodak (pogotovo 1. jer u tom trenutku se igra chelsea mora mijenjati), a oba su bila odbijene lopte, tako da je tu bilo dosta srece. Zasluzeno, uz malo srece su pobjedili. Svaka im cast, samo neka nastave. A Chelsea je bio dobar protivnik... P.S. Bas se pitam sta cete govoriti za 5 godina za ovaj tim Chelsea... trenutno su u fazi obnove tima i imaju puno mladih igraca...
Opet Juve namjestio pobjedu ;)
Forza la juve la juve la juve ale\' e\'bianconera la bella signora ale\'la juve la juve la juve ale\' solo la juve e\'magica juve ale\' Forza la juve la juve la juve ale\' e\'bianconera la nostra bandiera ale\'la juve la juve la juve ale\' solo la juve e\'grande la juve ale\' JUVE...JUVE...JUVE...JUVE!!!
-J-U-V-E-
libo te i ti si najmrzi lik na kliksu ;)
GRANDEEE JUVEEEEEEEE!!!!!
juve najmrzi klub
jos jedan dokaz kako je to jadan klub i koliko su nezasluzeno osvojili titulu prvaka evrope... al et, sve dodje na svoje, ne moze vise bunker da izdrzi i nema drogbe da iz g0vana vadi!